„Rusine, pacaliti prostimea”. Pensionarii s-au intors din Grecia foarte furiosi pe Firea: „Cat de mincinosi, mai bine mergeam in Creta”

news

Una dintre pensionarele care au beneficiat de o tabara gratuita in Grecia din partea Primariei Capitalei s-a intors foarte nervoasa in tara. Ea o acuza pe Gabriela Furea ca pensionarii au fost pacaliti.

Intr-o noua miscare de imagine, Gabriela Firea a anuntat la inceputul lunii august ca Primaria Bucuresti va trimite 1.000 de pensionari in Grecia intr-o tabara gratuita. Iata ca au aparut si primele impresii ale pensionarilor care au avut norocul sa prinda unul dintre locurile puse la dispozitie de Firea. Pensionara Maria a scris pe Facebook ca a fost pacalita: „Toti pensionarii care au ajuns la Paralia-Katerini nu au gasit ce li s-a promis”. „Vedeti unde este mafia in Romania?”, a adaugat Maria, spunand ca mai bine mergea pe banii ei in Creta.


Captura: Cezar Padurariu/Facebook

Costurile pentru cazarea si deplasarea celor 1.000 de pensionari in Grecia sunt de 2.000.000 de lei, a anuntat Primaria Bucuresti.

„Participarea la tabara cultural-educativa este gratuita, costurile fiind suportate de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB) si include: transport dus-intors cu autocarul Bucuresti (Arena Nationala) – Grecia (Hotel localitatea Paralia-Katerini) si retur; cazare in camera cu 2 paturi, pentru 7 nopti; masa (mic dejun-pranz-cina) pentru 7 zile; excursie turistica pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic; excursie turistica pentru vizitarea obiectivelor turistice din Metora cu ghid turistic; petrecere culturala tematica “Seara Greceasca”; petrecere culturala tematica “Seara Romaneasca”; activitati recreative (jocuri de societate – sah, table etc.)”, au precizat reprezentantii Primariei.

Mii de pensionari s-au inghesuit, la inceputul lunii august, pe o caldura infernala, pentru a prinde un loc in tabara gratuita din Grecia.

Dintr-o analiza realizata de Cotidianul rezulta ca Primaria Bucuresti a platit cu 136.900 de euro mai mult decat pretul pietei pentru a-i trimite pe cei 1.000 de pensionari in Grecia.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: