news

„Rusine, pacaliti prostimea”. Pensionarii s-au intors din Grecia foarte furiosi pe Firea: „Cat de mincinosi, mai bine mergeam in Creta”

Una dintre pensionarele care au beneficiat de o tabara gratuita in Grecia din partea Primariei Capitalei s-a intors foarte nervoasa in tara. Ea o acuza pe Gabriela Furea ca pensionarii au fost pacaliti.

Intr-o noua miscare de imagine, Gabriela Firea a anuntat la inceputul lunii august ca Primaria Bucuresti va trimite 1.000 de pensionari in Grecia intr-o tabara gratuita. Iata ca au aparut si primele impresii ale pensionarilor care au avut norocul sa prinda unul dintre locurile puse la dispozitie de Firea. Pensionara Maria a scris pe Facebook ca a fost pacalita: „Toti pensionarii care au ajuns la Paralia-Katerini nu au gasit ce li s-a promis”. „Vedeti unde este mafia in Romania?”, a adaugat Maria, spunand ca mai bine mergea pe banii ei in Creta.


Captura: Cezar Padurariu/Facebook

Costurile pentru cazarea si deplasarea celor 1.000 de pensionari in Grecia sunt de 2.000.000 de lei, a anuntat Primaria Bucuresti.

„Participarea la tabara cultural-educativa este gratuita, costurile fiind suportate de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB) si include: transport dus-intors cu autocarul Bucuresti (Arena Nationala) – Grecia (Hotel localitatea Paralia-Katerini) si retur; cazare in camera cu 2 paturi, pentru 7 nopti; masa (mic dejun-pranz-cina) pentru 7 zile; excursie turistica pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic; excursie turistica pentru vizitarea obiectivelor turistice din Metora cu ghid turistic; petrecere culturala tematica “Seara Greceasca”; petrecere culturala tematica “Seara Romaneasca”; activitati recreative (jocuri de societate – sah, table etc.)”, au precizat reprezentantii Primariei.

Mii de pensionari s-au inghesuit, la inceputul lunii august, pe o caldura infernala, pentru a prinde un loc in tabara gratuita din Grecia.

Dintr-o analiza realizata de Cotidianul rezulta ca Primaria Bucuresti a platit cu 136.900 de euro mai mult decat pretul pietei pentru a-i trimite pe cei 1.000 de pensionari in Grecia.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

AUR aduce circul si la Brasov. L-a trimis pe scandalagiul Dan Tanasa la Brasov sa candideze la Primarie

AUR Brasov si-a schimbat peste noapte candidatul la Primaria Brasov, anuntand vineri ca noul candidat…

1 minut ago

Puscarie pe viata. O retea de agenti care incerca sa vanda documente ultrasecrete ucrainene rusilor a fost retinuta in regiunea Harkov

O retea de agenti care incerca sa transmita Rusiei documente ultrasecrete de la o uzina…

14 minute ago

De frica spionajului occidental, Kremlinul limiteaza calatoriile in strainatate a oficialilor rusi

Kremlinul a anuntat vineri ca personalului din unele departamente guvernamentale i s-a interzis sa calatoreasca…

12 minute ago

Piedone si-a depus candidatura: „Voi castiga cu 42%”. A venit sfidator cu tricou „Si eu sunt interlop”

Cristian Popescu Piedone si-a depus, vineri, candidatura la Biroul Electoral pentru functia de primar al…

3 ore ago

Seful AIEA, avertisment: „Iranul are suficient material pentru o bomba nucleara”

Iranul are mai mult uraniu puternic imbogatit decat are nevoie daca doreste sa construiasca una…

3 ore ago