„Rusine sa-ti fie, ne-ai pacalit destul o data”. Mircea Diaconu, catalogat „tradator” si „securist” de fostii sai alegatori

politica

Candidatura lui Mircea Diaconu la Presedintie a starnit un val de furie printre simpatizantii PSD-ului si ai luptatorilor cu statul paralel si cu globalismul. Diaconu este considerat „tradator” si „securist” de catre cei care l-au sustinut pana mai ieri.

Valde comentarii furioase la cele mai recente postari ale lui Mircea Diaconu pe Facebook. El si-a inceput deja campania, prezentand casa care va fi sediul Aliantei „Mircea Diaconu”. Desi incearca sa para popular si din popor, Mircea Diaconu nu prea a reusit sa pacaleasca pe nimeni. Cei mai furiosi sunt chiar cei care l-au votat in 2014 pentru Parlamentul European.

„Avand in vedere voturile date pe timpul mandatului de europarlamentar in favoarea conceptului de uniune suprastatala si alte aberatii , ma indoiesc ca voi mai vota vreodata Diaconu pentru ceva!”, este unul dintre cele mai apreciate reprosuri la adresa lui Diaconu.

„Am adunat semnaturi pentru dumneavoastra la europarlamentare. Atunci am considerat ca asa este bine si corect. Acum, cu toata admiratia pentru actorul Mircea Diaconu, nu va voi vota sub nicio forma ca presedinte. Simpla asociere cu Ponta, (o alta mare dezamagire dupa Antonescu si apoi Tariceanu) va descalifica”, a comentat un alt fost simpatizant.

Alte mesaje:

Sper sa castigati sub 5%, asta pentru ca ati intrat in cloca jocurilor murdare doar ca sa distrugeti PSD, nu avea destui calai mai trebuia unul….romanul nu iarta jocurile murdare si tradatorii….credeam ca sunteti alcatuit din alt material dar m-am inselat…..sper sa pierdeti cu succes….cu sustinerea a doua jogodii,Ponta si Tariceanu nu luati 5%….Dupa fapta si rasplata….

Mana intinsa (dupa semnaturi), care nu spune o poveste, nu primeste pomana. Fiti profesionist, ce dracu! Intindeti mana cu care ati semnat ca europarlamentar pentru casatoriile persoanelor de acelasi sex si pentru manifestul Spinelli, pentru „mai multa Europa”, in defavoarea independentei nationale. Sa va fie rusine! Insasi alipirea numelui cu V. Ponta este ceva care spune totul despre candidatura ca „independent”. Sunteti un oportunist care v-ati plimbat in 30 de ani prin locuri caldute si nu o spun eu, ci cele scrise pe Wikipedia. Nu v-au iesit rolurile nici de om politic, nici de actor. Lucrati la cel de OM si multumiti-va cu ceea ce v-a dat Dumnezeu. Nu da de doua ori.

Citeste si: Diaconu isi incepe campania cu o uriasa minciuna: „Eram ca o chiftea pe foc, ma gandeam, chiar nimeni nu face nimic?”

Mai mult despre:

Comentarii: