„Rusinica!”. Dragos Bucur ii bate obrazul lui Mircea Diaconu, prezidentiabilul se tine de dezinformari

news

Actorul Dragos Bucur ii bate obrazul lui Mircea Diaconu, dupa ce candidatul „independent” la Presedintie l-a acuzat ca este mai preocupat de bani decat de teatru. Conflictul a pornit dupa ce Dragos Bucur a dezvaluit ca Mircea Diaconu l-a pus sa doarma pe o canapea din holul unui teatru din Viena in urma cu mai multi ani.

„Nope, dumnealui a dormit in cabina, in pat, impreuna cu baiatul dansului, nu in holul teatrului. Si, asa cum a afirmat, venise ca sofer al echipei de actori in acea deplasare iar baiatul dansului nu juca in spectacol. Nu spun ca soferul nu trebuia sa doarma in pat, doar ca ae fi fost frumos sa faca acelasi lucrul si actorii tineri:))

Iar sa comentezi ca am plecat pentru 6000 euro e rusinica, mai ales dupa interviul Recorder (desi am plecat din teatru in urma unui accident si pentru ca am avut mereu senzatia ca sunt mai bun in film decat pe scena, nu pentru 6000 de euro).

PS-am fost in teatrul Podul, cine stie cum era acolo intelege ca treaba cu ‘teatru pentru teatru’ este o vorba aruncata catre mine fara nici o justificare!”, a reactionat Dragos Bucur pe Facebook.

Mircea Diaconu a avut o replica furioasa pentru Dragos Bucur, dupa ce actorul l-a acuzat ca a avut un comportament abuziv la adresa sa in timpul unui turneu la Viena.

Iata declaratiile lui Mircea Diaconu pe acest subiect, facute intr-un interviu pentru Adevarul:

Actorul Dragos Bucur v-a acuzat ca l-ati pus sa doarma in holul unui hotel din Viena?

Mircea Diaconu: L-am pus pe coji de nuca? Sau ce vrea sa spuna acum? Asta e parerea lui? Teatrul se face pentru teatru. Nu e o zona de spa sau de fite, ca sa confundam cu altceva. La ce se refera el, ca e tendentioasa afirmatia, e un hol de teatru. Acolo a dormit toata trupa, cu mine in cap.

Va aduceti aminte?

Da, cum sa nu! Au fost o multime de asemenea momente. La Viena am jucat ani de zile. Am jucat intr-un teatru dormind intr-un teatru, pentru ca nu erau bani sa mergem la hoteluri de niciun fel. Nu erau bani sa avem macar un sofer. Eu conduceam masina, chiar daca nu jucam in spectacol. Faceam mii de kilometri ca sa jucam teatru. Asta se intampla acolo. Nu a fost un hol de gara de nu stiu ce, de Gara de Nord. Nu l-am pus pe le doar acolo. Si acum, daca ajung presedinte eu va trebui sa fiu primul care traieste sau se poarta cu bun-simt, fara sa arunce cu SPP-uri de tot felul. Da, e minunat. Dormi in teatru, in cabina. Eu, dupa ce am terminat facultatea, am dormit trei ani in cabina, la teatru. Si eram fericit ca eram acolo. Daca el nu are chestia asta, iar eu am vazut ca nu o are, ca e cu reclame si asa mai departe. Sunt oameni care umbla dupa bani. Noi nu castigam bani in meseria asta. Nu sunt multi bani. Sunt putini. Daca vrei bani, iar asta i-am spus la un moment dat. Intr-o seara Dragos Bucur, tin minte ca era un spectacol programat la Nottara, mi-a zis ca nu poate sa vina. Pai, cum sa nu vii? E spectacol programat. In meseria noastra primeaza teatrul. Restul se mai amana, se mai nu stiu ce. El spune: ‘Domne, eu am un contract si castig sase mii de dolari’. Bine, dar alege. Nu am nicio problema. Alege! A ales si a plecat la 6.000 de dolari. Teatrul se face cu sufletul si cu daruirea, nu cu spa-urile.

Iata ce a spus Dragos Bucur, in urma cu o saptamana, despre experienta de la Viena.

„Hai ca nu mai pot: omul asta m-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena cand am fost in turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii in camere, el mi-a spus sa dorm pe canapeaua din holul teatrului.

Iar cand am vrut sa ies sa ma plimb deoarece ma simteam umilit sa dorm acolo, mi-a zis ca daca ies, dimineata nu mai intru in teatru. El, un om”, a scris Bucur pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: