Russia Today: „Dragi antivaccinisti, de ce oare Bill Gates si Guvernul Mondial ar fi interesati sa urmareasca vietile voastre incredibil de anoste?”

analize

Russia Today, trust de presa finantat de guvernul de la Moscova, a publicat un editorial in care ii ironizeaza pe cei care se opun vaccinarii. Titlul este mai mult decat sugestiv: „Dragi antivaccinisti, de ce oare Bill Gates si Guvernul Mondial ar fi interesati sa urmareasca vietile voastre incredibil de anoste?”.

„Lumea a reusit in sfarsit sa obtina controlul asupa Covid-19 cu ajutorul vaccinului insa sunt o gramada de oameni care cred ca impunsatura este doar o cale prin care guvernul vrea sa obtina controlul asupra mintilor lor. Am o intrebare pentru acesti oameni: de ce?”, intreaba ironic autorul articolului de pe Russia Today.

„Ieri am fost la supermarket si la un centru foto pentru a-mi printa niste poze, apoi am venit acasa, am mancat un sandvici si m-am uitat la Clanul Soprano. Daca as fi fost vaccinat impotriva coronavirusului, ‘ei’ ar fi stiut totul despre mine. Fiecare miscare! Fiecare minut si fiecare detaliu plictisitor din viata mea

(…) Ascultati-ma, antivaccinisti si adepti ai teoriilor conspiratiei, nu vreau sa va sparg bulele de pe social media in care traiti, dar va spun cat se poate de sincer ca nu sunteti interesanti. Lasand la o parte faptul ca tehnologia microciparii nici macar nu exista, imaginati-va cate miliarde de dolari ar costa pentru a implanta cipurile in fiecare om. Imaginati-va cat efort. Imaginati-va ce ar fi insemnat o astfel de colaborare secreta intre guvernele lumii. A durat patru ani doar pentru negocierile privind cota de peste dupa Brexit.

Si ce ar urma sa afle, mai exact? Ca aveti o obsesie pentru Razboiul Stelelor si ca petreceti prea mult timp pe internet? Gusturile voastre in materie de porn? Ca mancati prea des la fast food?”, se mai scrie pe Russia Today.

„Dar nu se intampla numai in America, ci si in Franta. In Franta s-a nascut Louis Pasteur, omul care a inventat primul vaccin, impotriva rabiei. Amuzant, rabia este o boala de care nu mai auziti azi. Cand a fost ultima data cand ati vazut un om turbat alergand gol pe strada? Un sondaj recent arata ca 39% dintre francezi au spus ca se vor vaccina (comparativ cu 80% dintre britanici si 47% dintre americani).

Niste bogatasi fac exact invers, cheltuind 25.000 de lire sterline pentru servicii speciale, zboara in Emiratele Arabe sau in India pentru a sari randul la vaccinare”, mai scrie autorul articolului.

Articolul este semnat de Charlie Stone, jurnalist care a lucrat pentru BBC si pentru alte publicatii din Marea Britanie.

Rusia, care se afla pe locul patru in lume in ceea ce priveste numarul de cazuri de COVID-19, a inceput vaccinarile la scara larga luna trecuta.

Nu au fost raportate reactii adverse noi, a declarat recent Alexander Gintsburg, directorul Institutului Gamaleya care a dezvoltat vaccinul, citat de RIA.

Mai mult despre:

Comentarii: