S-a aflat ce scrie in biletul de ADIO al iubitei lui Jim Carrey: „Nu apartin acestei lumi”

life

Irlandeza Cathriona White si-a declarat iubirea fata Jim Carrey, inainte de a se sinucide, saptamana trecuta, in locuinta sa din Los Angeles.

RadarOnline.com sustine ca a vorbit cu cineva care a vazut biletul de adio. Iata ce scrie in acesta: „Jim, te iubesc. Te rog sa ma ierti. Nu apartin acestei lumi”.

In varsta de 30 de ani, fosta iubita a lui Carrey va fi inmormantata alaturi de tatal ei, Pat, in Cappawhite, Irlanda. Ceremonia va avea loc sambata si este de asteptat sa vina si Jim Carrey.

Potrivit unor surse din domeniul judiciar, Cathriona White ar fi decedat din cauza unei supradoze de medicamente, indicii in acest sens fiind descoperite langa corpul sau neinsufletit.

Cathriona White si Jim Carrey aveau o relatie amoroasa din anul 2012, insa actorul in varsta de 53 de ani ar fi parasit-o pe aceasta pe 24 septembrie.

Jim Carrey a spus ca este „socat si profund intristat de decesul dragei Cathriona”. „Era o floare irlandeza delicata si cu adevarat placuta, prea sensibila pentru aceasta lume”, a scris el intr-un comunicat, citat de AFP.

De altfel, la acea data, Cathriona White a si scris un mesaj ingrijorator pe Twitter, in care anunta ca termina cu postarile pe retelele de socializare.

Actorul posta cu regularitate pe contul sau Twitter fotografii facute de Cathriona White. Aceasta scrisese un mesaj cu subinteles pe Twitter, pe 24 septembrie: „Ma deconectez de la Twitter. Sper ca am fost o lumina pentru apropiati si pentru cei pe care ii iubesc”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: