S-a ajuns la violente. O angajata Hexi Pharma a fost BATUTA la semafor

news

O angajata Hexi Pharma a fost ieri agresata in Bucuresti. ”Vineri dimineata, cind venea la birou, una dintre angajate a fost lovita”, a confirmat pentru Gazeta Sporturilor Loredana Albu, purtatoarea de cuvint a companiei.

Cum s-a intimplat? ”Avea o masina inscriptionata cu Hexi Pharma. S-a oprit la stop si cineva a venit i-a deschis usa si a luat-o la bataie”, povesteste Albu pentru tolo.ro.

Politia Romana a descins sambata la 25 de unitati sanitare din Bucuresti si alte 21 de judete, de unde ridica probe si inscrisuri, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare sau substituire de alimente ori alte produse, informeaza IGPR.

Actiunea se desfasoara in cadrul unui dosar penal privind savarsirea infractiunilor de zadarnicire a combaterii bolilor (fapta prevazuta de art. 352 din Codul penal) si de falsificare sau substituire de alimente ori alte produse (fapta prevazuta de art. 357 din Codul penal), sub coordonarea procurorilor din cadrul PICCJ, impreuna cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii.

„Sunt efectuate descinderi la 25 de unitati sanitare din Bucuresti si alte 21 de judete. Totodata, sunt puse in aplicare 4 mandate de perchezitii domiciliare in Bucuresti si Ilfov, la sediul si punctele de lucru ale unei societati comerciale”, precizeaza sursa citata.

Conform acesteia, la activitati participa 152 de politisti din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si specialisti criminalisti din cadrul Institutului National de Criminalistica, politisti de investigare a criminalitatii economice, de ordine publica si specialisti criminalisti din cadrul DGPMB si de la inspectoratele de politie ale judetelor Alba, Arges, Bacau, Brasov, Braila, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Gorj, Iasi, Mures, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timis, Tulcea si Valcea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: