S-a dat marele premiu la loto de 1,28 miliarde de dolari. Care au fost numerele castigatoare, sansele au fost de 1 la 303 milioane

externe

O persoana din Illinois a castigat jackpotul Mega Millions de 1,28 miliarde de dolari, al treilea cel mai mare premiu din istoria SUA, anunta Daily Mail.

Oficialii Mega Millions au confirmat ca un bilet castigator a fost vandut in Illinois, dar identitatea castigatorului nu a fost inca dezvaluita. Biletul castigator a fost vandut la benzinaria Speedy Cafe Speedway de pe E. Touhy Avenue, in Des Plaines, relateaza Fox Business. Des Plaines este o suburbie a orasului Chicago, situata la nord de Aeroportul International O’Hare.

DailyMail.com a contactat magazinul sambata dimineata, dar un manager a declarat ca nu stia ca biletul castigator provenea din magazinul sau.

Numerele castigatoare de vineri au fost 67, 45, 57, 36 si 13. Bila mega milionara a fost 14, castigatorul reusind sa depaseasca sansele de 1 la 303 milioane.

Castigatorul premiului cel mare de vineri va avea optiunea de a primi cei 1,28 miliarde de dolari pe parcursul a 29 de ani, sau va opta pentru o suma forfetara de 747,2 milioane de dolari in numerar.

Un angajat al unui restaurant din Manhattan a declarat pentru New York Post ca vanzarile de bilete la magazinul sau au crescut cu pana la 35% inainte de extragerea de vineri.

Walt Blenner, un avocat care a lucrat in trecut cu castigatori la loto, l-a sfatuit pe castigator sa plece din oras pentru o perioada de timp pentru a se mentine in siguranta.

‘Nu este nevoie sa inchiriezi o dacha in Siberia – ultimul meu mare castigator a inchiriat o casa modesta sub un nume fals la doar cateva zeci de kilometri de locul unde locuia timp de o luna’, a declarat Blenner pentru ABC News.

Una dintre cele mai bune modalitati de a ramane anonim ar fi infiintarea unui trust sau a unei societati cu raspundere limitata (LLC) pentru a revendica premiul, ceea ce ar permite castigatorului sa evite folosirea numelui sau real.

Kurt Panouses, un alt avocat experimentat in domeniul loteriei, a declarat ca este extrem de important ca marele castigator sa caute ajutor profesionist pentru a-si gestiona noile finante.

Expertii au spus ca, pentru a profita la maximum de bani, castigatorul loteriei ar avea nevoie de un manager de avere, de un avocat specializat in fiscalitate si de un expert contabil.

‘Vorbim despre cea mai importanta decizie financiara pe care ei si familia lor o vor lua vreodata’, a declarat Panouses pentru ABC.

Comentarii: