S-a descoperit cine este noua IUBITA a lui Putin. Este o celebritate mondiala

life

Conform publicatiei Vanity Fair, care citeaza Us Weekly, presedintele Rusiei ar avea o noua iubita secreta. De dat aceasta este vorba despre o femeie de afaceri, Wendi Deng (47 de ani), fosta sotie a lui Rupert Murdoch (85 de ani) – mogul renumit al presei, care detine un imperiu media, News Corporation.

Relatia dintre Putin si Deng se pare ca nu este de ieri, de azi, ci chiar din 2014, cand liderul rus a devenit din nou burlac. Ba chiar idila lor este una „cu adevarat serioasa”, potrivit unor surse din apropierea cuplului.

wendi-murdoch-pa_2151391a

Wendi Deng a divortat de mogulul Murdoch dupa 14 ani de mariaj in 2013. La scurt timp, s-a confirmat faptul ca, dupa 30 de ani de mariaj, Vladimir Putin a divortat si el, de Lyudmila Putina, femeia care i-a daruit doua fete, Ekaterina (31 de ani) si Maria (30 de ani).

Potrivit unui ziar rusesc detinut de Alexander Lebedev, presedintele rus ar fi avut-o amanta pe campioana olimpica Alina Kabaieva (33 de ani) inca din 2008. Gimnasta e cu doar doi ani mai mare ca fiica cea mare a lui Putin, Maria, si cu trei ani mai mare decat Katerina. Pe lista cuceririlor lui Putin figureaza si campioana mondiala de box Natalia Ragosina (39 de ani).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: