S-a format deja un grup de parlamentari PSD care il sustine pe Grindeanu. Deputat PSD: „Ne-am pripit si ne-am facut de ras. Este absurd”

politica

Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Alin Vacaru, se declara in favoarea „ramanerii lui Sorin Grindeanu”, motivand ca retragerea sprijinului politic nu se decide intr-o singura sedinta, scrie Mediafax. Alti cativa parlamentari PSD si-au afirmat sustinerea publica fata de Grindeanu.

„Mi se pare ca o decizie atat de importanta, de a retrage sprijinul unui guvern, nu se ia intr-o singura sedinta. Ma asteptam ca si noi, ceilalti membri simpli, care nu avem functii de conducere la nivel national, sa fim intrebati daca suntem de acord si daca este bine. Ne-am pripit si ne-am facut de ras si cred ca oamenii vor taxa acest lucru la viitoarele alegeri. Eu sper ca in al 12-lea ceas sa intalneasca calea discutiilor, sa gaseasca masurile cele mai bune de functionare”, a spus vicepresedintele PSD Gorj.

Acesta a adaugat ca la investirea Guvernului nu a stiut ca acesta este unul de tranzitie. In opinia liderului gorjean, Guvernul trebuie sa lucreze, sa functioneze, sa aiba o stabilitate si sa aiba sustinere.

„Sunt pentru ramanerea domnului Grindeanu. Am votat cu incredere si cu draga inima pentru Guvernul Grindeanu ca va sta cel putin patru ani la guvernare, nu sase luni si din motive absurde, din punctul meu de vedere. Eu imi doresc mai multa comunicare, noi parlamentarii ne dorim sa existe o comunicare, sa se ia deciziile de comun acord, nu de anumite persoane, asta imi doresc. Despre colegii de la ALDE nu comentez”, a afirmat deputat.

In opinia vicepresedintelui PSD Gorj, inaintea de a decide retragerea sprijinului politic Guvernului trebuiau sa fie consultate mai multe organizatii, nu doar presedintele.

„Nu stiu de ce atata graba. Putea sa se intample asta si peste doua saptamani. Mai ales cand eu imi aduc aminte ca domnul presedinte Dragnea a spus ca totul merge bine, in urma cu cateva saptamani, ca lucrurile sunt pe fagasul cel bun, ca s-a realizat o mare parte din programul de guvernare, ca suntem in grafic, nu stiu ce s-a intamplat in ultima saptamana si de ce graba asta, care ne face rau ca partid. Cetatenii trebuie sa fie multumiti, iar in sondaje au incredere in domnul Grindeanu, asta spune multe, la aproape 50 la suta incredere, inseamna ca si-a facut treaba cum trebuie pana acum. Sunt putine cele sase luni ca sa tragi o linie si sa fie luata decizia cea mai radicala, extrema. Sunt de acord, poate nu s-au indeplinit anumite lucruri, dar exista si alte metode. Mi se pare absurd ca la prima evaluare sa retragi sprijinul la tot Guvernul”, a conchis Alin Vacaru.

Ceilalti parlamentari PSD care il sustin public pe Grindeanu sunt deputatii  Ion Spanu, Ion Mocioalca (vicepresedinte PSD) si Victor Ponta.

Screen Shot 2017-06-14 at 16.23.45

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: