S-a inchis cel mai vechi pub din Marea Britanie, dupa 1.229 de ani de la infiintare. Managerul: „Am inima franta”

externe

Un pub despre care se spune ca este cel mai vechi din Marea Britanie se inchide din cauza dificultatilor financiare, la 1.229 de ani de la infiintare, anunta agentia UPI.

Pub-ul Ye Olde Fighting Cocks din St. Albans, Anglia, a anuntat pe Facebook ca se inchide definitiv in urma unor probleme financiare agravate de pandemia COVID-19.

Site-ul pub-ului precizeaza ca afacerea cu bauturi a inceput pentru prima data in anul 793. „Impreuna cu echipa mea, am incercat totul pentru a mentine pub-ul in functiune”, a scris managerul pub-ului, Christo Tofalli, in postarea de pe Facebook.

„Cu toate acestea, ultimii doi ani au fost fara precedent pentru industria ospitalitatii si ne-au invins pe toti cei care ne-am straduit din rasputeri sa ne asiguram ca acest pub multi-premiat ar putea continua sa isi desfasoare activitatea in viitor”, a precizat managerul.

Tofalli a declarat ca problemele financiare ale pub-ului au precedat pandemia, dar problemele s-au agravat continuu pana cand echipa a stabilit ca nu va mai putea sa isi indeplineasca obligatiile financiare.

„Este de la sine inteles ca am inima franta. Acest pub a fost mult mai mult decat o simpla afacere pentru mine si ma simt onorat ca am jucat chiar si o mica parte din istoria sa”, a scris el.

Mitchells & Butlers, fabrica de bere care detine cladirea, a declarat ca pub-ul ar putea fi redeschis.

„In prezent exploram toate oportunitatile pentru viitorul locatiei si speram sa redeschidem pub-ul sub o noua conducere cat mai curand posibil”, a declarat un purtator de cuvant pentru CNN.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: