S-a infectat si Ciolacu? Absente inexplicabile din spatiul public ale liderului PSD, el a refuzat constant sa poarte masca

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu a mai fost vazut in spatiul public de aproximativ o saptamana. El a lipsit, luni, si de la ceremonia organizata in Bucuresti cu prilejul Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, desi aceasta are o puternica valoare de simbol pentru Ciolacu.

Ciolacu a absentat, luni, de la Monumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor, unde a avut loc o ceremonie oficiala organizata cu prilejul Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. La ceremonie au participat premierul Orban si presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc.

Absenta lui Ciolacu este surprinzatoare avand in vedere nu numai pozitia sa in statul roman (presedinte al Camerei Deputatilor) cat mai ales calitatea de fiu de pilot militar. Ciolacu a facut deseori referire la acest aspect personal pentru a-si justifica patriotismul.

”Sunt fiu de pilot militar. Am fost crescut intr-o anumita rigoare. Sunt un patriot prin fibra mea”, sustinea Ciolacu dupa ce Iohannis l-a acuzat de intelegeri subterane cu Budapesta dupa ce Camera Deputatilor a adoptat tacit legea privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Iata insa ca „fiul de pilot militar” a absentat de la un moment cu valoarea simbolica mare pentru aviatori. El s-a limitat sa transmita un mesaj pe Facebook.

„De ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene Romane, vreau sa ii felicit pe aviatorii romani, civili si militari, pentru profesionalismul cu care isi fac mereu datoria si pentru devotamentul lor fata de tara.

Ei sunt cei care reusesc ca prin tot ceea ce fac zi de zi sa contribuie la siguranta Romaniei si la respectul si increderea aliatilor si partenerilor nostri strategici”, a scris Ciolacu.

Ciolacu a refuzat in mod repetat sa poarte masca de protectie. El nu poarta aproape niciodata masca de protectie, iar atunci cand catadicseste sa o puna o tine sub barbie.

Recent, prezent la Ambasada Frantei, cu ocazia aniversarii zilei nationale a acestei tari, Ciolacu a fost singurul care nu a purtat masca de protectie.

Citeste si: „Invata sa porti masca, mosule!”. Ciolacu, apostrofat de un roman. Reactia politicianista a sefului PSD

Mai mult despre:

Comentarii: