S-a infuriat CTP cand vazut militari „cu automatul la gat” pe strazile Capitalei: „Ca sa ce? Ca sa impuste coronavirusii?”

news

Cristian Tudor Popescu reactioneaza furios dupa ce a vazut militari cu „automatul la gat” pe strazile Bucurestiului.

„Blindate pe strazi si soldati cu automatul de gat, ca sa ce? Ca sa impuste coronavirusii care invadeaza cadrele medicale si spitalele lipsite de aparare, calarind pe manageri idioti si iresponsabili?”, a scris CTP pe Facebook.

Mai multe blindate ale Armatei si-au facut aparitia, miercuri, pe bulevardele din Bucuresti pentru a sprijini eforturile autoritatilor de a mentine carantina.

Blindate Humvee au aparut, miercuri, pe bulevardele din Bucuresti pentru a se asigura ca populatia respecta restrictiile anuntate prin ordonanta militara.

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Politie Militara ‘Tudor Vladimirescu’ au plecat in misiune. Toate masurile sunt luate in vederea limitarii raspandirii virusului. Impreuna suntem mai puternici!

Incepand cu ora 12.00 au intrat in vigoare restrictiile de circulatie pe durata starii de urgenta. Iesiti doar daca aveti urgente si nu uitati sa aveti la voi documentul de identitate si adeverinta sau declaratia pe proprie raspundere”, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: