S-a lamurit MISTERUL. Ce cauta Arsinel si Muraru in UNPR

actualitate

Alexandru Arsinel si Vasile Muraru s-au inscris la inceputul acestei saptamani in UNPR, a anuntat triumfator partidul lui Gabriel Oprea. Intre timp a aparut si explicatia surprinzatoarei alegeri a celor doi actori.

Alexandru Arsinel, in varsta de 76 de ani, este director al Teatrului „Constantin Tanase“, iar mandatul sau in aceasta functie expira pe 31 decembrie 2015. Teatrul se afla in subordinea Primariei Generale a Capitalei, care in acest moment este condusa de un membru UNPR, Stefanel Marin.

Si Vasile Muraru are o pozitie de conducere, fiind in aceeasi situatie cu Arsinel. Muraru este director artistic al Teatrului „Constantin Tanase“.

Arsinel are un salariu de 4.000 de lei pe luna ca director al teatrului. Actorul mai primeste si o indemnizatie de merit (circa 3.000 de lei lunar), plus pensie, plus o indemnizatie de 1.400 de lei ca „luptator cu rol determinant in victoria Revolutiei“.

Intrebat de ce s-a inscris in UNPR, Arsinel a avut, desigur, alte motivatii. El nu a pierdut ocazia de a-l lingusi pe Gabriel Oprea.

„S-a intamplat ca acum, mai spre sfarsitul anilor pe care poti sa-i aduni, mi s-a propus sa intru in UNPR, un partid care intr-un fel sau altul in ultimul an s-a detasat printr-o politica verticala, corecta, dreapta, cu anumita coloana vertebrala pe care o datoram si presedintelui, sau mai ales presedintelui, domnului Oprea, care a rezistat multor provocari si tentatii si si-a mentinut linia cu care a debutat in partidul UNPR.

Mi-a placut treaba asta si atunci, la propunerea domniei sale, si eu si Vasile Muraru am acceptat sa ne depunem adeziunea pentru a intra in UNPR. Ne-a propus dl. Oprea si nu ne-a promis nimic. Ne-a propus fara sa ne promita nimic, decat sprijinul in realizarea unor obiective serioase si necesare”, a explicat Arsinel

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: