S-a pensionat un general SRI la varsta de numai 48 de ani. El a fost mana dreapta a fostului sef al SRI, Eduard Hellvig

news

Cristian Bizadea

Adjunctul directorului Serviciului Roman de Informatii, general-locotenent Cristian Bizadea, se pensioneaza incepand cu data de 1 iunie, informeaza Biroul de presa al SRI.

Potrivit biografiei de pe site-ul Serviciului Roman de Informatii, anterior numirii, Bizadea a ocupat pozitia de sef al Cabinetului Directorului SRI.

De la angajarea in SRI, in anul 2001, a detinut diferite functii in Directia Generala Contraspionaj: loctiitor al sefului Directiei, sef de departamente de analiza, operatiuni si planificare. In aceasta calitate, a participat la operatiuni derulate in cooperare cu parteneri interni si externi ai SRI.

A coordonat si contribuit la o buna parte din procesele de transformare institutionala a Serviciului Roman de Informatii, se mai arata in biografia sa.

In anul 2013 a obtinut titlul de doctor in sociologie la Universitatea din Bucuresti, cu teza intitulata „Orientul Mijlociu Extins – o perspectiva demopolitica”.

Este lector universitar si a predat cursuri de analiza a informatiilor si analiza de risc la Universitatea din Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”.

Este licentiat in drept al Universitatii „Lucian Blaga” Sibiu si are un master in comunicare si relatii publice, obtinut la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Cristian Bizadea are 48 de ani.

In prezent, Serviciul Roman de Informatii are un director interimar, anume prim-adjunctul directorului SRI – generalul Razvan Ionescu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: