politica

S-a rupt inca o bucata din PNL. Sute de PNL-isti disidenti din Timisoara au infiintat Platforma Liberal Conservatoare

Miscarea politica Liberal Conservatoare (LC) a fost lansata, duminica, la Timisoara, in prezenta a peste 700 de persoane.

Platforma Liberal Conservatoare a fost infiintata in jurul unei comunitati de sute de liberali, iar membrii comitetului de initiativa sunt actualul consilier local din Consiliul Local Timisoara, Raul Ambrus, si fosti membri fondatori ai PNL Timis, Cantemir Parva, Nicolae Cocean, Ion Rila si Vinu Giumanca.

„Ziua de astazi poate fi considerata ziua de nastere a Platformei Liberal Conservatoare (PLC), o miscare politica pe care am anuntat-o din vara anului 2021, la momentul excluderii mele din PNL Timisoara. Ma bucur ca de la inceput sunt peste 700 de persoane care ni s-au alaturat deoarece au inteles ca liberalii si liberalismul au nevoie de o noua reprezentare si de un nou mod de a face politica.

Vom activa in principal in Timisoara si in toate aceste luni am lucrat la partea de organizarea a Platformei. Ne dorim sa aparam valorile liberale si doctrina liberala, deoarece consideram ca alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternica in tot ceea ce inseamna sustinerea mediului privat, libertatile individuale si dezvoltarea economica a comunitatii. Suntem o organizatie deschisa care vrea sa-i atraga pe toti cei care ne impartasesc gandirea, principiile si doresc o mai mare transparenta in viata publica, o cheltuire eficienta a resurselor publice si promovarea meritocratica atat in cadrul organizatiei noastre, cat si in demnitati publice”, a declarat Raul Ambrus, intr-un comunicat de presa.

Platforma Liberal Conservatoare va fi condusa de Biroul de Coordonare Municipal, format din 50 de persoane si va activa prin cele 16 Birouri Zonale infiintate la nivelul cartierelor orasului.

Platforma Liberal Conservatoare este o asociatie de tip club liberal, cu personalitate juridica.

Orice cetatean poate deveni membru al Platformei sau sustinator al acesteia, daca isi manifesta dorinta in acest sens si va completa o adeziune online.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Joe Biden anunta ca Statele Unite vor incepe sa trimita arme si echipamente Ucrainei „chiar din aceasta saptamana”

Presedintele american, Joe Biden, a afirmat marti ca Statele Unite vor "incepe sa trimita arme…

43 de minute ago

Piedone ridica miza. Anunt pentru Ciolacu si Firea: „Niciodata, niciodata. Niciodata nu ma voi retrage, dar niciodata”

Cristian Popescu Piedone a sustinut apasat, marti seara, la Antena 3 ca "niciodata" nu se…

8 ore ago

Qatar: Hamas va ramane la Doha atata timp cat prezenta sa este „utila si pozitiva” in negocierile pentru incheierea razboiului

Biroul politic al Hamas va ramane la Doha atata timp cat prezenta sa este „utila…

14 ore ago

Doi ucraineni care au trecut granita in Romania prin Muntii Maramuresului au fost recuperati de Salvamont

Doi ucraineni cu varste de 25 si 26 de ani au fost salvati de SPJ…

14 ore ago