S-a saturat si Vasluiul de PSD. Miting PSD esuat, baronul Dumitru Buzatu i-a certat pe vasluieni: „Iesiti din letargie” – Video

politica

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a organizat duminica, 5 mai, un miting electoral in centrul Vasluiul la care au participat doar vreo 50 de persoane. Suparat, Buzatu le-a cerut vasluienilor sa „iasa din letargie”.

Desi au fost prezente toate marimile locale (presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu; sotia lui Buzatu, senatorul Gabriela Cretu, primarul Vasluiului, Vasile Paval; directorul Spitalului Judetean, Ana Rinder), vasluienii nu au catadicsit sa vina in piata centrala la mitingul PSD.

Enervat de numarul mic de participanti, Buzatu s-a rastit de la microfon: ”Puneti mintea la contributie, nu ranza”.

”Noi astazi am invatat o lectie organizand acest miting sper. Desi sunteti inca putini cei care ati dat curs acestei invitatii, eu va spun ca trebuie sa ne straduim cu totii sa iesim din aceasta letargie. Sunt foarte multi interesati ca noi sa nu dam atentie acestor alegeri europarlamentare ca poate-poate reusesc pe acest fond sa-i mobilizeze doar pe-ai lor si in felul acesta sa arate, pentru ca sunt doua mize la alegerile acestea, una interna si alta externa, incearca sa arata, ati vazut ca exista o propaganda foarte sustinuta in capul careia se afla presedintele Iohannis, o propaganda care spune ca daca la 26 mai, la alegerile europarlamentare noi obtinem un rezultat mai slab, adica mai mic de 45%, pe care l-am obtinut la alegerile parlamentare nationale, atunci Guvernul trebuie sa plece.

De unde au inventat ei treaba asta? Ce legatura are Parlamentul European, componenta acestuia, rezultatele din 26 mai, si cu plecarea Guvernului Romaniei? Este o straduinta extraordinara a unor oameni care atunci cand au fost la Guvern n-au facut nimic”, a afirmat liderul PSD Vaslui in fata cleor cativa vasluieni.

”Haideti putin sa incercam sa ne mobilizam poate reusim sa-i determinam sa devina activi si pe concetatenii nostri, locuitorii orasului Vaslui, sa incercam sa-i facem sa reflecteze pentru ca alegerile trebuie sa fie niste alegeri rationale sa ne punem mintea la contributie nu ranza. Acesta este de fapt rostul acestei prime intalniri de astazi in piata si am facut-o intentionat in piata ca, chiar in cazul in care nu vor fi foarte multi oameni aicea, sa auda ceilalti. Eu cred ca fiecare om are capacitatea de a reflecta. Poate se gandesc, analizeaza ce s-a facut in timp si iau decizia cea mai buna, asa cum de fapt vasluienii nu numai cei din municipiul Vaslui, ci din judetul Vaslui, au luat-o intotdeauna.

Miza interna este sa darame Guvernul PSD. Eu va spun un lucru, daca acest guvern se va darama, tineti minte ce se intampla pe vremea guvernarii Basescu, ca dupa ora 16 nu vedeai nicio masina circuland pe drumurile acestea. Acum sunt statiile de benzina pline permanent. Toti oamenii au masini. Veniturile multora au crescut si inca semnificativ. Nimeni nu credea in aceasta crestere”, a mai sustinut Buzatu.

Mai mult despre:

Comentarii: