S-a terminat mascarada, Dancila intoarce PSD la Epoca Dragnea. Atac la adresa Justitiei si sustinere pentru Carmen Dan

politica

Viorica Dancila a oferit, duminica seara, un interviu postului Antena 3, in care s-a folosit de cazul fetitei din Baia de Arama pentru a ataca Justitia. De asemenea, Dancila a tinut sa sublinieze ca nu o va schimba din functie pe Carmen Dan.

Atacurile la adresa Justitiei au inceput dupa ce Dancila a fost intrebata in legatura cu viitorul Sectiei Speciale, daca aceasta va fi desfiintata, asa cum solicita GRECO, Raportul MCV, Comisia de la Venetia si Opozitia.

„Nu pot lua aceasta decizie. Aceasta sectie exista deja. Opozantii cer foarte multe lucruri, asta nu inseamna ca trebuie sa raspundem acestor cerinte, trebuie analizate. Sunt foarte multe abuzuri si cel mai recent caz este al Sorinei (fetita din Baia de Arama – n.red.), care nu este om politic. Fata de oamenii politici nu exista nicio sensibilitate (…) Abuzurile au fost si exista in continuare, multe dintre ele au fost demonstrate chiar la dumneavoastra, aici. Sa nu uitam de DNA Ploiesti, de completurile de cinci judecatori…”, a declarat Dancila la Antena 3.

Intrebata daca exista „statul paralel”, Dancila a promis ca va actiona impotriva „abuzurilor”.

„Parerile sunt impartite. Unii spun ca multe lucruri intamplate au presupus existenta unui stat paralel. Eu nu pot sa spun ca exista sau nu, n-am probe. PSD a spus asta, colegi care au spus acest lucru, si-au argumentat afirmatiile sau nu. Vom actiona impotriva abuzurilor. Ca este un stat paralel, ca nu este un stat paralel…”, a aratat Dancila.

Ea a tinut apoi sa spuna ca nu o va schimba din functie pe Carmen Dan.

„Nu a fost absolut niciun fel de discutie referitoare la o persoana sau alta. Remanierea nu se face fata de o persoana, ci fata de activitatea pe care a avut-o si despre cum a indeplinit programul de guvernare. Am vazut ca ‘Viorica Dancila vrea sa o schimbe pe Dan’. Nu, n-am de gand sa o schimb pe Carmen Dan”, a subliniat Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: