S-au acrit rau strugurii pentru Ponta: „Nu voiam sa stau la tribuna oficiala alaturi de unul care a furat case”

politica

Fostul premier Victor Ponta a declarat, de Ziua Nationala, ca nu dorea sa stea alaturi de presedintele Klaus Iohannis la tribuna oficiala pentru ca „a furat case“.

„Nu voiam sa stau in tribuna langa unul care a furat case. A fost el cu el, poporul cu poporul“, a spus Victor Ponta, care s-a aflat la Gorj de Ziua Nationala, citat de Adevarul.

„In cele mai grele si intunecate momente eu tot cred in Romania si in oamenii sai, imi iubesc tara unde parintii si copiii nostri traiesc si tot sunt mandru ca sunt roman! 1 Decembrie este ziua Romaniei ( nu ziua lui Klaus) / 1 Decembrie este Ziua Unirii ( nu a dezbinarii intre cei „buni” care tin cu niste fanarioti vremelnici si cei „rai” care nu pot fi nici cumparati cu functii nici eliminati cu forta bruta) / 1 Decembrie este ziua romanilor ( nu a celor care o vand si o umilesc) !!! „Doamne , ocroteste-i pe romani!’!-mai ales de „fanariotii” care o conduc azi!“, a fost mesajul lui Ponta, scris pe Facebook, cu ocazia Zilei Nationale.

Presedintele Klaus Iohannis nu i-a invitat la parada militara si la receptia de la Palatul Cotroceni pe presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, pe fostul premier Victor Ponta si pe presedintele PSD Liviu Dragnea, aratand ca au probleme penale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: