S-au bagat in gaura de sarpe si asteapta castigatorul. Patru personalitati ale PSD care refuza sa sufle vreo vorba despre razboiul dintre Tudose si Dragnea

politica

Antena 3 a incercat sa contacteze mai multe personalitati ale PSD pentru a comenta conflictul din partid. Patru figuri proeminente ale partidului au refuzat sa comenteze, chiar daca interviurile ar fi fost date unui post apropiat de PSD.

Radu Tudor de la Antena 3 s-a plans in emisiunea sa ca patru dintre personalitatile PSD nu au dorit sa vorbeasca despre puternicul conflict care zguduie partidul in aceasta perioada. Printre acestea se afla si Gabriela Firea, care altfel are o relatie foarte apropiata cu Antena 3. Ceilalti trei sunt Ion Iliescu, Adrian Nastase si Lia Olguta Vasilescu.

lideri

De altfel, Gabriela Firea si Lia Olguta Vasilescu, altfel foarte vocale, nu au avut nicio iesire publica in acest an, ba mai mult au lipsit si de la sedinta CEX de la inceputul saptamanii. Pentru a nu fi nevoite sa ia partea vreunuia dintre combatanti, cat timp nu s-a decis inca invigatorul, ele au preferat sa isi programeze vacante departe de tara: Firea a plecat in Spania si Olguta Vasilescu, impreuna cu concubinul, senatorul Claudiu Manda, s-au dus in Cuba.

olguta

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: