S-au impacat. Dragnea: „Victor Ponta este un om VALOROS si de viitor”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Piatra Neamt, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in continuare in politica si sa candideze la alegerile parlamentare.

Declaratia liderului PSD vine in contextul anuntului facut de Ponta ca va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj.

„Este un anunt firesc, am avut discutia asta cu el, a spus ca vrea sa candideze si noi vrem sa candideze. Eu discut foarte des cu Victor, n-am avut iesiri publice impreuna, vom avea si iesiri publice impreuna. Este firesc sa candideze la Gorj. Victor Ponta nu trebuie sa iasa din politica. Chiar daca are o perioada acum cand e mai putin prezent in politica, trebuie sa ramana in politica. Este un om politic valoros si de viitor. Repet, il incurajez sa mearga mai departe cu acea fundatie si abia astept sa fiu invitat la lansare cand devine oficial, cand ies actele de la instanta”, a afirmat Dragnea.

Initial, la aflarea vestii ca Ponta isi face fundatie, presedintele PSD a declarat ca „nu este bine” ce face. Ulterior, Antena 3 a anuntat ca Dragnea l-a amenintat pe Ponta cu excluderea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: