S-au redeschis fabricile in Wuhan. Muncitorii iau masa, in pauza, la o distanta stricta de 2 metri intre ei

externe

China a raportat miercuri patru noi decese provocate de COVID-19 si 47 de cazuri noi de infectare, potrivit celor mai recente date oferite de Comisia Nationala de Sanatate, citata de DPA.

Niciun caz nou nu a fost inregistrat in epicentrul initial al focarului, Hubei, care a ridicat miercuri masurile stricte de carantina care i-au impiedicat pe locuitori sa paraseasca provincia timp de peste doua luni.

In Wuhan, angajatii de la Dongfeng Fengshen au fost fotografiati de Getty Images luand masa intr-o totala disciplina, la doi metri unul de celalalt.

In afara capitalei provinciei, Wuhan, rezidentii sanatosi vor avea voie sa calatoreasca de acum in toata tara. Wuhan va ramane in izolare pana pe 8 aprilie.

Toate cazurile raportate miercuri au fost importate din strainatate, potrivit autoritatilor sanitare chineze.

La Beijing, noile cazuri importate au scazut in ultimele 24 de ore de la 31 la cinci, dupa ce in aceasta saptamana s-au introdus masuri pentru a redirectiona toate zborurile cu destinatia Beijing catre alte aeroporturi, pentru a permite verificarea si testarea pasagerilor inainte ca acestia sa poata lua alte curse aeriene care sosesc in capitala chineza.

De cand a inceput sa se raspandeasca in decembrie anul trecut, COVID-19, boala respiratorie cauzata de noul coronavirus, a provocat 3.281 de decese in China continentala si a infectat un numar de 81.218 de persoane, dintre care 73.650 s-au recuperat

Mai mult despre:

Comentarii: