S-au speriat de moarte. Parlamentarii PSD il acuza pe „Mitraliera” ca i-a pacalit si isi retrag semnaturile de pe proiectul „Romania, raiul hotilor”

politica

Deputatul PSD Aida Caruceru a emis, joi, un comunicat de presa in care anunta ca isi retrage semnatura de pe proiectul de lege al lui Catalin Radulescu in care se prevede instituirea unui prag de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu.

„Imi voi retrage semnatura de pe proiectul de lege, pentru ca nu sustin initiativa si nu sunt de acord nici cu demersul.

Am fost gresit informata de catre colegul meu (am fost informata ca semnez pentru sustinerea unor proiecte de legi care nu aveau nimic de-a face cu Justitia) si, din cate stiu, in aceasta situatie se mai regasesc si alti colegi”, afirma Aida Caruceru.

Ea a aratat ca exista o modalitate institutionala pentru a aduce amendamente la Codurile Penale, referindu-se la comisia speciala, si sustine ca deputatul Radulescu putea sa se adreseze acelui for, in loc sa puna parlamentarii PSD si intreg partidul in aceasta situatie inutila.

“Exista o comisie speciala in Parlament spre care se pot adresa toti cei care considera ca pot aduce amendamente care sa imbunatateasca Codul Penal si Codul de Procedura, inclusiv colegul meu, dl deputat Radulescu. Cred ca era mai bine daca isi trimitea acolo ideile”, mai spune Caruceru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: