S-au terminat diamantele. PSD-istii ii momesc cu bomboane pe bucuresteni pentru a semna pentru demiterea lui Clotilde

politica

Pesedistii le ofera bomboane bucurestenilor care semneaza in Sectorul 1 pentru organizarea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand. Printre cei care ofera bomboane se numara si fostul primar PSD Daniel Tudorache „Diamante”.

PSD a instalat vineri mai multe corturi in Sectorul 1 pentru a strange aceste semnaturi. Conform unor imagini postate pe Facebook de Tudorache, pesedistii ii momesc cu bomboane pe bucuresteni pentru a semna.

DNA a deschis un nou dosar penal legat activitatea fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache (PSD). Este vorba despre modul in care Compania de investitii si dezvoltare in sanatate si domenii de interes public-privat Sector 1 a incheiat contracte de sute de mii de euro cu principalele televiziuni de stiri si cu mai multe site-uri apropiate de PSD pentru a face publicitate unei machete de spital.

DNA – Sectia a 2-a de combatere a infractiunilor asimilate coruptiei – a solicitat Consiliului local al Sectorului 1 mai multe documente legate de Compania de investitii si dezvoltare in sanatate si domenii de interes public-privat Sector 1, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare.

„Procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat activitatea fostului primar al Sectorului 1 si a administratiei PSD. Este vorba despre modul in care o companie infiintata de fostul primar & angajatii primarie au incheiat, printre altele, contracte de sute de mii de euro cu principalele televiziuni de stiri si cu mai multe site-uri apropiate de PSD pentru a face publicitate unei machete de spital.

Urmarirea penala pentru: trafic de influenta, abuz in serviciu, fals si constituire de grup infractional organizat.

De asta sunt unii pesedisti atat de disperati si vor sa ne demita. Pentru ca nu mai curg banii cetatenilor catre televiziunile si firmele lor de casa. Nu-i nimic. Nu ne lasam. Mergem tot inainte. Pana la capat”, a confirmat ulterior Clotilde Armand.

Solicitarea a fost facuta in cadrul dosarului penal 161/P/2020 in care este inceputa urmarirea penala in rem pentru trafic de influenta, abuz in serviciu, fals si constituire de grup infractional organizat. Procuroarea DNA Raluca-Olivia Gheorghe-Anghel a solicitat documentatia legata de aceasta companie a Sectorului 1 de la infiintare, privind organizarea, bugetul, situatiile financiare, majorarile de capital, fisele de clienti si funizori, contracte de vanzare-cumparare, ordine de plata, etc.

Jurnalistii de la G4Media mentioneaza ca este vorba despre cei 300.000 de euro dati presei in campania electorala pentru publicitatea unei machete de spital.

Citeste si: Reclama electorala PSD cu un spital care NU exista. Antena 3 si Digi24, partase la un fake news de proportii

Antena 3 si Digi24 au difuzat un campania electorala o reclama realizata de Primaria Sectorului 1 in care eraprezentata ca „realizare” a primarului PSD Daniel Tudorache un spital „construit” care exista doar pe hartie.

Reclama a fost semnalata initial de catre Clotilde Armand.

„Primarul PSD se ocupa cu promovarea fake-news din banii cetatenilor. Am vazut recent la televiziunea Digi24 difuzat un spot video despre spitalul ‘construit’ de primarul pesedist in Sectorul 1. N-ar fi fost o problema daca acest spot video era unul de informare si nu un clip de propaganda PSD. De ce spun asta? Pentru ca totul este fals in acel clip. Ne este prezentat un spital realizat in 3D (foarte bine facut) iar textul spune ca avem deja acest spital construit si totul este minunat.

Oameni buni, nu mai difuzati asa ceva. Este fake-news din banii publici. Spitalul NU EXISTA, NU ESTE CONSTRUIT! Este la fel de real ca spitalele regionale construite de Dragnea…

In urma cu 2 ani primarul PSD a infiintat ‘Compania De Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public Privat’. Aceasta companie cu un buget de 290 milioane lei avea obiectiv principal sa construiasca un spital. Realitatea? Dupa 2 ani primarul a construit un spital din hartie, o macheta. Si un spot video fals. Atat. Inteleg ca acest spot e difuzat la mai multe televiziuni”, a scris Armand pe Facebook.

Iata clipul electoral care ruleaza acum pe televiziunile de stiri:

Spitalul “Sfantul Vasile cel Mare”  era doar pe hartie, o prezentare a viitorului spital fiind facuta pe 28 iunie 2020 de catre Tudorache. Spitalul a fost prezentat pe televiziunile de stiri ca fiind deja construit.

Mai mult despre: ,

Comentarii: