S-au trezit pensionarii. Doi pensionari au certat doua tinere PSD care strangeau semnaturi pentru Dancila: „Nu va este rusine, cu analfabeta asta sunteti?”

politica

Situatie atipica in Brasov. Doua tinere care strangeau semnaturi pentru Viorica Dancila s-au trezit ca sunt certate tocmai de doi pensionari. Pensionarii sunt electoratul tinta al PSD si principala sursa de voturi pentru PSD.

„Am trecut pe langa cortul PSD cu strangeri de semnaturi pentru Veorica. Cel de la Piata Dacia. La semnaturi erau 2 fete tinerele. 2 PENSIONARI se certau cu ele, ca nu le e rusine, ca analfabeta, ca 30 de ani doar au furat…”, a relatat brasoveanul Marian Gilea, director al publicatiei Zile si Nopti.

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa CEX, ca PSD a strans pana in acest moment 1.018.000 de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale, conform informatiilor venite din partea „colegilor din tara”.

Premierul a mai spus ca procesul de strangere a acestora este in plina desfasurare. „Un prim subiect abordat a fost cel al strangerii de semnaturii. Colegii din tara m-au informat ca avem 1.018.000 de semnaturi pana in prezent iar porcesul de strangere a semnaturilor este bineinteles in plina desfasurare”, a precizat Viorica Dancila, luni seara, dupa CEX PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: