S-a enervat Codrin Stefanescu, are de gand sa il dea jos pe Dragnea din fruntea PSD. Ar putea candida la sefia PSD: „Nu stiu de ce am devenit antipatic domnului Dragnea”

politica

Marian Oprisan si Codrin Stefanescu, doi adversari din interiorul PSD ai lui Liviu Dragnea, au anuntat ca intentioneaza sa candideze la functii de conducere in PSD in cadrul congresului din luna martie. Stefanescu a mentionat chiar ca va candida „pentru orice functie”.

„Nu am candidat in anul 2015 pentru ca aveam un dosar si dosarul meu nu este dosarul partidului. De data pentru ca am demonstrat intregii natiuni ca sunt nevinovat, va spun cat se poate de clar ca voi candida pentru o functie de conducere in interiorul partidului”, a declarat, miercuri, Oprisan.

„Voi candida pentru orice functie, nu mi-e frica de de concurenta in interiorul partidului.Eu am sustinut ideea de alegeri in cadrul congresului. (…) Nu stiu de ce am devenit antipatic domnului Dragnea in ultima perioada, sunt acelasi Codrin Stefanescu care a stat langa Liviu Dragnea in momente foarte grele. Nu fac eforturi disperate sa devin nici simpatic, nici antipatic, mai mult decat sunt antipatic”, a spus Stefanescu.

Liviu Dragnea a anuntat,in urma cu o saptamana, organizarea unui Congres Extraordinar al PSD in luna martie. Presedintele PSD a mai spus ca la Congres va cere un vot de incredere din partea colegilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: