S-a suparat Dragnea pe Antena 3 si RTV? „Un discurs al urii a invadat televiziunile. Calomnia, injuraturile au devenit mijloace prin care opinia publica este bombardata in fiecare zi”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit sambata, la Congresul PSD, despre un discurs al urii care a invadat spatiul public, inclusiv tribuna Parlamentului. Dragnea a spus ca injuraturile au devenit mijloace prin care opinia publica este bombardata in fiecare zi.

„Calomnia, injuraturile au devenit mijloace prin care opinia publica este bombardata in fiecare zi. Vedem bine ca un discurs al urii a invadat televiziunile, mediul online si chiar si tribuna Parlamentului. Ati vazut la ce s-a ajuns cateodata in Parlament. Se pare ca un minim consens politic si social devine imposibil. In anul Centenarului, societatea noastra este profund divizata si intoleranta elimina orice sansa de dialog politic”, a declarat Liviu Dragnea.

Presedintele PSD a mai spus ca nu trebuie acceptata divizarea societatii si ca e datoria partidului sa regandeasca „proiectul de societate”.

„Ca cel mai important partid din Romania, nu vreau sa acceptam asta. Stiu ca nu este simplu, dar nu vreau sa privim resemnati cum Romania se goleste de oameni. Cred ca este datoria noastra ca inca odata, poate ultima data, sa lansam un apel sincer la reconsiliere si dialog, sa incercam sa trecem peste diferenta, sa uitam de momentele de conflict din trecut, sa chemam toate fortele pentru a regandi proiectul nostru de societate”, a mai spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: