S-a terminat, Rares Bogdan nu mai este la Realitatea TV. Mesajul de adio al realizatorului TV

news

Rares Bogdan a confirmat, miercuri seara, la ora la care ar fi trebuit sa fie prezent in studioul Realitatea TV pentru a-si realiza emisiunea ca nu mai lucreaza la acest post de televiziune.

„Dar eu nu sunt singur. Dumneavostra imi dati puterea sa merg mai departe. Mi-ati dovedit. Le multumesc si colegilor mei, extrem de numerosi, care si-au aratat solidaritatea si sprijinul. Le multumesc colegilor invitati si jurnalistilor, respectiv analistilor din intreaga tara.

Am sperat pana in ultima clipa ca le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea Tv si nu vor da satisfactie unora si altora, ei au preferat sa ma opreasca sa imi fac emisiunea pentru Dumneavoastra. Pacat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de multumire. Aceia nu sunteti insa Dumneavoastra. Au fost aproape 7 ani grei dar frumosi. Ne revedem curand”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Citeste si: Realitatea TV, boicotata. Din solidaritate cu Rares Bogdan, un jurnalist refuza sa mai participe la emisiunile acestui post

Cozmin Gusa a anuntat, miercuri, ca Rares Bogdan nu mai intra pe post pentru ca „nu vrea redactia”.

„O sa am o discutie cu Rares Bogdan diseara sau maine. Deocamdata nu intra pe post pentru ca nu vrea redactia. Conducerea editoriala nu poate trece peste incidentul de aseara si eu ii dau dreptate. Cum poti sa zici sa fie dat afara directorul statiei, care nu a gresit cu nimic? Acum plec la Cluj si apoi voi discuta cu Rares Bogdan, voi vedea ce isi asuma din greseli.

In aceasta seara si maine seara emisiunea ‘Jocuri de putere’ va fi realizata de Claudiu Popa, care revine dupa ce DIICOT a decis ca am avut dreptate cand am spus ca el nu a gresit cu nimic”, a declarat Gusa.

Citeste si: Cum a aratat „Jocuri de putere” fara Rares Bogdan. Denise Rifai, chemata in ajutor: „Realitatea TV nu este doar Rares Bogdan”

Intr-o postare ulterioara pe Facebook, Rares Bogdan a spus ca daca Gusa isi mentine decizia de a-i interzice aparitia pe post atunci el va pleca cu totul de la Realitatea TV.

„Am avut un schimb de mesaje cu domnul Cozmin Gusa la pranz, cand acesta mi-a comunicat ca nu voi intra astazi si maine pe post. I-am cerut respectuos sa se gandeasca de doua ori, pentru ca acest lucru va aduce deservicii postului de televiziune si va fi un afront la adresa telespectatorilor si ascultatorilor sai. Plus un afront direct la adresa mea, care am contribuit masiv, alaturi de invitatii mei si echipa Jocuri de Putere, ca Realitatea TV si mai ales emisiunea-fanion de la ora 21.00 sa ajunga in topul talk-show-urilor din Romania.

I-am explicat scurt si concis: daca nu mi se permite accesul pe post la ora 21.00 voi considera ca Realitatea TV a decis despartirea de mine si echipa mea.

Inca ceva: numele ‘JOCURI DE PUTERE’ nu apartine Realitatii TV, ci mie. Le atrag atentia sa nu foloseasca acest brand fara consimtamantul meu. Eu inca sper ca bunul Dumnezeu le va da gandul cel bun si imi vor permite sa realizez emisiunea la acest post, cu invitatii pe care ii consider eu relevanti si care sunt iubiti de publicul ‘Jocuri de Putere’”, a scris Rares Bogdan.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: