politica

Sa crape Olguta. Dan Barna cere din mijlocul Olteniei rosii „depesedizarea Romaniei”

Candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat miercuri, la Craiova, ca partidele pe care le reprezinta asteapta de la Guvernul Orban sa inceapa in cat mai scurt timp actiunea de „depesedizare a Romaniei”.

„E foarte bine ca am scapat de guvernarea Dancila, e foarte bine ca ultima ramasita a guvernarii Dragnea-PSD a fost trimisa in istorie si acolo va ramane, dar spiritul Dragnea-PSD se afla pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila si de aceea va incurajez pe toti sa mergeti la vot, pentru ca Romania are o sansa sa avem o dezbatere despre o Romanie care se modernizeaza, si nu despre o Romanie care traieste in frici, in fantasme si in lupta cu condamnati penal, care incearca sa explice ca e normal sa conduca Romania.

Si din aceasta perspectiva asteptam de la proaspatul premier si de la noul Guvern ca intr-un termen cat mai scurt sa inceapa actiunea de depesedizare a Romaniei, atitudine de care avem atata nevoie. Pentru ca este nevoie de competenta, de un stat care functioneaza, care are grija de oamenii varstnici, de pensionari, care are grija ca tinerii sa nu mai fie alungati din tara, care nu mai fugareste si nu mai sugruma antreprenorii si pe cei care indraznesc sa demareze o afacere”, a spus Barna intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

Barna a mai afirmat ca este convins ca turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi intre el si Klaus Iohannis si ca vor discuta deschis, intr-o dezbatere publica, despre cum ar putea arata Romania in urmatorii cinci ani.

„Nu ne mai putem permite ca in urmatorii cinci ani sa mai ramanem intr-o logica in care PSD sa conteze in vreun fel la ceea ce inseamna guvernarea Romaniei. (…) Si toate acestea se pot intampla in perioada urmatoare, iar primul pas este sa mergem la vot pe 10 noiembrie, sa lasam in afara turului al doilea PSD-ul, pentru ca e mesajul prin care cei din tara si cei din strainatate pot sa inteleaga ca Romania are o sansa sa se modernizeze”, a mai spus Barna.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: dan barna

Recent Posts

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

2 ore ago

Vantul impinge incendiul din Canada departe de orasul petrolier Fort McMurray

Vanturile favorabile vor indeparta incendiul puternic de vegetatie de orasul canadian cu nisipuri bituminoase Fort…

3 ore ago

Experiment Airbus: Aeronava jumatate avion, jumatate elicopter

Airbus Helicopters a prezentat, miercuri o aeronava experimentala, jumatate avion si jumatate elicopter, in cautarea…

3 ore ago

Momentul in care Robert Fico este impuscat in plina strada, surprins intr-o filmare cu telefonul – VIDEO

Momentele socante in care premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova, dupa o sedinta…

2 ore ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

5 ore ago