Sa fie lumina: Iata cine s-a ocupat de transportul celor 6.000 de oameni din Voluntari la Sf. Parascheva. O noua afacere murdara marca Pandele

news

Site-ul safielumina.ro dezvaluie culisele afacerii pusa la cale de primarul din Voluntari, Florentin Pandele, prin care mii de oameni sunt dusi cu autocarele la Iasi, la moastele Sfintei Parascheva. 

„Firma care a luat banii publici de la primaria lui Florentin Pandele, Star Holiday and Tours, este detinuta in acte de un batran pe nume Gheorghe Cristian Descultu, din Turnu Magurele, dar este condusa de un om de afaceri pe nume Stefan Grigore.

In varsta de 72 de ani, Descultu este socrul lui Stefan Grigore. Grigore este patronul agentiei de turism Gregory Tour, care opera autocarul cu turisti romani cazut intr-o prapastie in Muntenegru in anul 2013. 19 oameni au murit in urma accidentului de atunci.

Stefan Grigore a fost, vreme de aproape un deceniu, asociat cu Emanuel Gabriel Botnariu, mana dreapta a cuplului Gabriela Firea-Florentin Pandele.

Botnariu a detinut calitatea de membru in mai toate consiliile de administratie ale firmelor infiintate de municipalitatea Voluntari, de la clubul de fotbal la companiile de utilitati. Dupa instalarea Gabrielei Firea la Primaria Bucuresti, Emanuel Botnariu a fost numit sef al Administratiei Spitalelor din Bucuresti. Iarna trecuta a candidat din partea PSD pentru un loc de senator in Ilfov. Astazi il gasim in Senatul Romaniei si iesit din business”, informeaza safielumina.ro.

Costul transportului celor peste 6.000 de pelerini a fost de peste 100.000 de euro.

Peste 6.000 de pelerini din localitatea Voluntari au ajuns marti la Iasi, la moastele Sfintei Parascheva. Primaria condusa de Florentin Pandele le-a pus la dispozitie 150 de autocare.

Pelerinii au tinut sa le adreseze multumiri fierbinti lui Pandale si Gabrielei Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: