„Sa-i trimita si lui Dragnea poza asta, sa vada si el cum se face o poza cu presedintele SUA”. Val de comentarii pe Facebook dupa intalnirea dintre Iohannis si Trump

news

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu omologul sau american, Donald Trump, la receptia traditionala in onoarea sefilor de delegatie participanti la ONU, fotografia de la acest eveniment fiind publicata miercuri pe pagina de Facebook a sefului statului.

In fotografie apar presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, care a purtat o rochie bleu, alaturi de presedintele american, Donald Trump, si prima doamna a SUA, Melania, care a fost imbracata in negru.

„Alaturi de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la receptia oferita in onoarea sefilor de delegatii participanti la Adunarea Generala a ONU”, a notat Iohannis pe Facebook.

Imaginea a fost share-uita de aproximativ 1.000 de ori de pe pagina lui Klaus Iohannis, fiind insotita de peste 500 de comentarii.

„Sa-i trimita si lu’ dragnea poza asta, ca sa vada si el cum se face o poza cu presedintele SUA”, a fost unul dintre cele mai apreciate comentarii.

Screen Shot 2017-09-21 at 09.39.33 Screen Shot 2017-09-21 at 09.43.10

Presedintele Klaus Iohannis se afla incepand de duminica la New York, unde participa la Adunarea Generala a ONU.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: