„Sa ne p…m pe diaspora”. Ministrul Badalau, sfidator: ”Niciun regret! Lasati-ma, eu cu diaspora am o problema”

politica

Ministrul Economiei, Niculae Badalau (PSD), sustine in continuare ca nu are niciun regret fata de afirmatiile jignitoare facute la adresa romanilor din Diaspora de catre un manelist la o petrecere data chiar de Badalau.

„Sa vina Diaspora, ca noi ne p…m pe ea”, „N-aveam frica de orice, la putere-i PSD” a cantat manelistul la petrecerea lui Badalau.

Badalau spune si acum ca nu are niciun regret pentru cele intamplate, sustinand ca nici macar nu a fost prezent cand canta manelistul.

”Niciun regret! Am explicat si o mai explic o data. Lasati-ma, eu cu diaspora am o problema… dar nu, nu, nu, am extrem de multe rude care lucreaza in Marea Britanie, inclusiv cel care a cantat-o locuieste in Marea Britanie cu toata familia: Caval, sotia lui, amandoi copiii, soacra locuiesc in Londra. Era o petrecere privata, pe la 5 dimineata, eu nici nu cred ca la ora aia mai eram la petrecere, cineva filma si dadea direct pe net. Ce au avut acolo si cum erau spiritele si cat erau de bine dispusi e greu de spus. El cu toata familia locuieste in Londra”, a declarat ministrul Niculae Badalau la B1 TV.

Imaginile de la petrecere insa il contrazic pe Badalau, acesta dansa in timp ce manelistul isi afirma dispretul fata de romanii din diaspora.

Mai mult despre:

Comentarii: