„Sa nu cumva sa-l suparati pe domnul Cumpanasu”. Misterioasa retea care se activeaza in sprijinul celui mai dubios candidat la Presedintie

politica

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, relateaza cum s-a trezit cu un telefon de la un influent lider de sindicat pentru ca „sa nu care cumva sa il supar pe domnul Cumpanasu”. O intamplare similara a povestit si Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene.

„Cumpanasu este un bully sinistru, din pacate nu singurul din politica noastra. Cumpanasu a fost promovat la greu nu doar de serviciile cele minunate, de tot felul de politicieni santajabili dar si de ambasade foarte respectabile. Imi amintesc cateva instante unde Cumpanasu a fost ‘organizatorul’ unor seminarii. Ambasada Finlandei este pentru mine exemplul cel mai strident pe care mi-l amintesc. Deasemenea a fost si foarte ‘apropiat’ de ONG-uri foarte puternice.

Eu m-am trezit cu el adus de un american la randul lui si el cam dubios ‘recomandat’ de ambasada SUA si care a venit in Ferentari sa vada ce facem. Cumpanasu a venit cu sofer care ar fi putut lejer sa fie parte a clanurilor cele mai nenorocite din Bucuresti, intr-o masina Audi A8 si cu niste fite demne de Orlando. Am scris atunci(sa tot fie vreo 5 ani), pe FB dezgustat de asta. M-am trezit cu un telefon de la un lider de sindicat care m-a rugat sa nu care cumva sa il supar pe ‘domnul Cumpanasu’. Calatoria in origini pe care i-am sugerat-o elegant nu pare a fi reusit caci domnul sindicalist tot pe la televizoare este”, a relatat Nicolae pe Facebook.

O amintire similara despre Cumpanasu are si Cristian Ghinea.

„In 2016, cand eram inca la Cancelaria guvernului, mi s-au plans cativa ministri ca e unu Cumpanasu care ii bombardeaza cu mesaje si amenintari ca sa se vada cu el, ca exista cumva un obicei al locului ca el sa fie primit cu alai si PR la ministere, cu poza traditionala: Cumpanasi cu ministrul X rezolvand problemele tarii. Numit ministru la Fonduri Europene, i-am ignorat mesajele.

M-a luat pe ocolite, m-am trezit cu un sindicalist de la invatamant ca vrea sa se vada cu mine. M-am vazut cu el, omul era genul de invitat pe la TV sa vorbeasca in numele profesorilor. Abia in intalnire am realizat ca era tot din coalitia aia, cand mi-a transmis ca domnul Cumpanasu e suparat pe mine, ca nu se face asa ceva sa nu te vezi sa faci poza cu domnul Cumpanasu. Mi-a sugerat ca ceva fonduri europene pentru sindicat mi-ar face bine la imagine. I-am spus ca nu inteleg ce vrea sa zica si dupa aia omul ma balacarea cu avant patriotic la televiziune”, a povestit Ghinea.

Citeste si: Rise Project dezvaluie cine se afla in spatele lui Alexandru Cumpanasu. Televiziunile nu sufla o vorba

Mai mult despre: , ,

Comentarii: