„Sa nu ne miram ca suntem in aceasta situatie!” – Grindeanu ataca nervos Guvernul Ciolos

politica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la International Health Forum, ca solutia Guvernului Ciolos la problemele sanatatii a fost sa faca un site unde romanii sa se poata plange de medicamentele sau vaccinurile care lipsesc, uitand sa si rezolve problemele lor, precizand ca Executivul pe care il conduce isi asuma sa rezolve problema accesului la tratament al romanilor, ”odata pentru totdeauna”.

”Solutia fostului Guvern la problemele sanatatii a fost sa faca un site unde romanii sa se poata plange de medicamentele sau vaccinurile care lipsesc, uitand sa si rezolve problemele lor. Daca asta este solutia la aceste probleme, sa nu ne miram ca suntem in aceasta situatie. Trebuie sa aducem medicamente pe piata pentru toti romanii”, a declarat premierul Sorin Grindeanu, scrie News.ro.

Seful Executivului a precizat ca trebuie revizuita complet politica de preturi pentru a exista siguranta ca banii publici nu sunt risipiti.

”Dar trebuie sa ne asiguram ca medicamentele nu dispar de pe piata, pentru ca nu putem face economii pe care sa le platim cu sanatatea romanilor. Stiu ca trebuie sa investim mai mult pentru medicamente, dar inainte de a face acest lucru, trebuie sa ne asiguram ca banii pe care ii avem acum sunt cheltuiti eficient”, a sustinut premierul.

Grindeanu a dat asigurari ca problemele in privinta accesului la tratament pentru romani se vor rezolva.

”Acest Guvern si eu personal ne asumam sa rezolvam problema accesului la tratament al romanilor, odata pentru totdeauna. Nu vom merge sa le aducem medicamente cu rucsacul si nici nu vom recurge mereu la solutia extrema a achizitiilor speciale”, a punctat Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: