Sa radem cu Izmana: „Ordine si disciplina ca in Armata ca sa scoatem 10%”. Insa merge pe listele PSD

politica

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, le-a spus, sambata, participantilor la Scoala de vara a partidului, ca in campania Uniunii de la alegerile din 2016 „va fi ca la Armata”, adica „ordine si disciplina”, el mentionand totodata ca formatiunea are ca tinta cel putin 10% din voturile romanilor.

„Vreau sa stiti ca ne asteapta pe toti un an greu, vom avea o campanie electorala complicata. Indiferent de modul in care vom participa in alegeri, este important sa fim o echipa unita si puternica. Tocmai de aceea, vreau sa va spun ca in campania UNPR va fi ca la Armata. Adica ordine si disciplina. Vom avea candidati foarte buni, mai ales ca UNPR este recunoscut pentru echipa sa de primari. Vom avea un milion de membri de partid, vom avea peste 10% din voturile romanilor. Ne-au prezentat cu 2%, 5% sau 7%, important este ca la anul vom lua peste 10% din voturile romanilor”, a spus Gabriel Oprea, in discursul rostit la Scoala de vara a UNPR, de la Costinesti.

Cu toata aceasta mobilizare, Gabriel Oprea doreste ca UNPR sa isi puna din nou candidatii pe listele PSD, dupa cum declara pe 18 iulie.

„Sunt doua curente in momentul de fata: avem o propunere din partea PSD sa facem o alianta pentru viitoarele alegeri locale si generale si avem un curent, cred eu destul de indraznet in partid, ca vor sa mergem singuri. (…). Avem doua posibilitati, le analizam: sa mergem in alianta cu PSD sau sa mergem singuri in alegeri. Spuneam ca e un curent din ce in ce mai puternic in partid, putin prea optimisti, prea indrazneti, spun: domnule, trebuie sa mergem singuri”, a spus atunci Oprea, precizand ca se va lua o decizie in partid „la momentul oportun”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: