„Sa spalam rusinea Teleormanului”. Sambata, noua oameni au indraznit sa protesteze pe mosia lui Dragnea. Autoritatile le-au stins lumina

news

In timp ce in Bucuresti se aflau peste 70.000 de mii de oameni in strada, in Teleorman au indraznit sa protesteze noua oameni. Autoritatile au avut grija ca acestia sa nu fie vazuti, astfel incat au stins luminile din fata cladirii unde protestau.

„In fata Casei de Cultura din Alexandria nu sunt mereu luminile stinse. Doar serile in care se protesteaza par intotdeauna mai intunecate. Pentru ca, daca s-ar vedea de la strada principala ca nu tot Teleormanul gandeste si simte la fel, poate ca ar fi si altii motivati sa se adune si sa taca impreuna. In umbra care invaluie Casa de Cultura nefunctionala din capitala judetului Teleorman s-au intalnit in aceasta seara noua persoane. Doar noua? Asta s-ar intreba orice om cu simtul realitatii de oriunde.

Dar cei noua curajosi ar trebui sa fie plasati corect in context. Caci in Teleorman, cine e nemultumit va primi motive noi de nemultumire. Cei care lucreaza in administratia publica sau la firmele girate de aceasta pot fi nu doar amenintati, ci vaduviti de sursa principala de venit. Asa ca noua oameni sunt multi pentru Alexandria. Cu atat mai mult cu cat ei sunt asumati. Si isi asuma si frica”, a scris jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber in Teleorman.

Ea a dezvaluit ca, dupa protestele de anul trecut, din februarie, mai multi oameni au avut de suferit in Teleorman.

„Cei noua curajosi s-au intalnit dupa ce au vazut pe o retea de socializare un eveniment, sub titulatura: SA SPALAM RUSINEA TELEORMANULUI. Asa ca n-au stat prea mult pe ganduri si si-au luat cu ei recuzita de la protestele anterioare. Oamenii, insa, nu vor mai iesi niciodata in Teleorman asa cum au facut-o in luna februarie a anului precedent. Si asta din simplul motiv ca atunci unii au avut de suferit”, mai scrie Liber in Teleorman.

teleorman 2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: