„Sa stiti ca mafia nu doarme”. Noul plan al Regimului Dragnea in privinta lui Kovesi: vor sa-i retraga calitatea de procuror

news

Antena 3 a anuntat, miercuri seara, in cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, ca Laura Codruta Kovesi ar urma sa fie inculpata in curand de Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, urmand apoi sa i se retraga calitatea de procuror. 

„Asta se poate intampla chiar saptamana viitoare. Kovesi va fi citata acolo, va trebui sa dea o declaratie in calitate de suspect si in functie de probatoriu si de continutul acestei declaratii pe loc procurorul de caz poate decide transformarea statului ei din suspect in inculpat. S-a intamplat in mii si mii de situatii in tot acesti ani in Romania, si cand s-a facut abuz, dar si cand nu s-a facut abuz.

Daca este inculpata atunci este automat suspendata din calitatea de procuror. Daca este trimisa in judecata isi pierde calitatea de procuror”, a declarat Sorin Rosca Stanescu la Antena 3.

Citeste si: Razbunarea Regimului Dragnea. Kovesi, citata la Sectia speciala a 2-a zi dupa ce a revenit de la Bruxelles. Antena 3 anunta ca va fi pusa sub inculpare

Antena 3 a titrat apoi ca „surse judiciare” confirma aceasta ipoteza.

Jurnalistul Ionel Stoica, specializat pe justitie, atrage atentia ca „mafia nu doarme”.

„Sa stiti ca mafia nu doarme. Pentru ca lobby-ul facut de PSD in Parlamentul European nu a dat rezultate, acum se incearca inculparea Laurei Codruta Kovesi, si suspendarea ei din magistratura, inainte de decizia Consiliului UE. Totul cu ajutorul Adinei Florea”, a scris Stoica pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: