„Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea”. Baronul PSD Niculae Badalau canta si danseaza in ritm de manele pe aceste versuri – Video

politica

Imagini de la o petrecere in care presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, canta si danseaza pe versurile „Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea” au fost postate de un reprezentant al USR pe Facebook.

Badalau a fost, pana recent, presedinte executiv al PSD, numarul doi in partid.

„Imaginile cu Niculae Badalau, unul dintre cei mai importanti baroni din PSD, cantand de zor: ‘sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea’ demonstreaza inca o data ura pe care hotii o au fata de toti oamenii cinstiti, alungati din Romania tocmai de acesti penali.

I-au batut, i-au gazat in Piata Victoriei, au despartit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum tin sa arate cat de mult ii dispretuiesc. Penalii Romaniei se aduna la nunti, in cercuri mafiote, sfideaza cetatenii prin opulenta si ne transmit ca ei sunt statul.

Nu, nu voi sunteti Romania. Romania e a oamenilor cinstiti. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politica”, a scris deputatul Adrian Claudiu Prisnel pe Facebook.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: