„Sa vina politia sa-mi sparga si mie usa, sunt pregatit”. Mascatii au venit imediat si l-au saltat pe interlopul cel viteaz – Video

news

Un interlop din Targoviste care l-a amenintat pe seful Politiei Dambovita, Adrian Antofie, cu un pistol si o grenada, fluturate intr-un live pe Facebook, a fost saltat de mascati. Interlopul a ajuns in arest.

Suparat ca a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducand sub influenta drogurilor, interlopul s-a filmat intr-un live pe Facebook cu un pistol si o grenada, cerandu-le politistilor sa vina sa-i sparga usa.

„Vreau si eu ca Antofie sa vina sa imi sparga si mie usa acum. Sa nu spuna ca dau cu cauciuc….vreau sa imi sparga usa. Sunt pregatit. Daca e sa ma duc la parnaie nu ma duc ca m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, daca e sa ma duc la parnaie ma duc pentru ca te mierlesc ma. Sparge-mi usa, dar sa fii pregatit cand mi-o spargi, nu sa vii cu doi, trei insi. Ca degeaba vii cu doi, trei insi. Aveti veste antiglont? Ia uite-o (arata o grenada). Independentei, H3, et. 1, apartament 2. Va astept! Hai, Antofie dupa mine”, a spus interlopul in live.

Citeste si: Momentul in care a fost saltat de mascati interlopul cu grenada si pistol: „Sa vina politia sa-mi sparga si mie usa, sunt pregatit” – Video

Mascatii nu s-au lasat rugati si au aparut in scurt timp la usa interlopului. Acesta a fost dus  in arestul IPJ Dambovita.

„La data de 31 iulie a.c., ca urmare a unei postari publicate pe o retea de socializare, de catre un barbat de 40 de ani, politistii s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj, fapta prevazuta de art. 257 din Codul Penal, detinerea de droguri pentru consum propriu fara drept, fapta prevazuta de art. 4 din Legea nr. 143/2000 si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, fapta prevazuta de art. 342 din Codul Penal.

Precizam ca persoana in cauza, in cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicata intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusa la o unitate medicala unde i-au fost prelevate probe de sange si urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substante interzise.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prevazuta de art. 336 din Codul Penal. In aceasta dimineata, 2 august, in urma unei actiuni a politistilor, persoana respectiva a fost prinsa, aflandu-se in custodia noastra pentru a se efectua activitati procedurale in cauza. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita continua cercetarile, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activitatii infractionale si dispunerea masurilor prevazute de lege”, a anuntat IPJ Dambovita intr-un comunicat de presa.

Mai mult despre:

Comentarii: