SADIC. Ce SMS-uri a primit victima de la organizatorul VIOLULUI in grup: „Nu inteleg ce te-a deranjat”

news

In noaptea de duminica spre luni, o studenta de 18 ani a fost violata si batuta crunt de trei tineri, pe un camp de langa Timisoara. Unul dintre tineri era chiar iubitul fetei.

EVZ a intrat in posesia mesajelor pe care tanara violata in noaptea de duminica spre luni pe un camp din apropierea Timisoarei le-a primit de la cel care a organizat tot violul in grup. Este vorba de chiar iubitul fetei, Darius, care, dupa ce aceasta a fost de acord sa-i satisfaca cea mai arzatoarefanteizie – aceea de a face sex in grup, cu el si cu un prieten al lui, in urma cu o saptamana – a pus la cale un gang-bang in care victima a cazut fata de 18 ani.

Violata de trei baieti si batuta crunt, tanara a depus plangere la Politie, iar agresorii au fost retinut 24 de ore, luni seara, iar azi au fost dusi la audieri. Pe ultima suta de metri, ei inceraca sa scape, sperand in retragerea reclamatiei despuse impotriva lor.

sms-viol-o

”De ce faci asa, daca ne iubim? Te rog frumos hai sa ne vedem. Raspunde, vreau sa te aud… te rog fac orice cu tine, numai sa fie bine. Suna-ma te rog cand vezi mesajul!!!”, i-a scris in prima faza agresorul victimei sale.

Apoi, ii promite o viata de cuplu, stabila si ”frmoasa”: Hai la mine daca vrei, te muti cu mine, nu am vrut sa fie asa”.

Intr-un final, tanarul admite felul in care se raporteaza el insusi la viol – nu intelege unde a gresit, ce nu a fost in regula: ”Nu inteleg ce te-a deranjat, am fost beat, iarta-ma te rog! Ma revansez cu tot sufletul, te iubesc… te rog scrie-mi!”, scrie in al treilea mesaj transmis victimei sale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: