Salam e viu. Stirea ca Florin Salam ar fi murit s-a dovedit falsa: „Nu am murit”

news

Stirea lansata de site-ul Pro TV, conform caruia manelistul Florin Salam a murit din cauza drogurilor, a fost dezimintita chiar de Salam, care a anuntat pe Facebook ca „nu am murit”. Ulterior el a sters postarea.

”Dragilor. Voi fi scurt si la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din pacate aceasta informatie reprezinta o palma dura asupra credibilitatii presei din Romania. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sanatate tuturor Rusine Pro TV”, a scris Florin Salam.

Site-ul Stirile Pro TV anuntase anterior ca Salam a murit.

”Interpretul de manele Florin Salam a murit, sambata, la varsta de 42 de ani. Conform surselor Stirilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.

In urma cu doua zile, presa tabloida a anuntat ca interpretul de manele a fost internat de urgenta in spital, in stare grava, din cauza Covid-19.

Florin Salam a lasat in urma o sotie si cinci copii. Trei dintre acestia, doua fetite, Rania si Jacqueline si un baietel, Simon Stefan, sunt din mariajul cu Roxana Dobre.

De asemenea, manelistul mai avea doi copii si din prima casatorie, pe Betty si Daniel Stoian. Florin Salam era si bunic”, a scris site-ul.

Ulterior, site-ul a prezentat scuze.

„Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Stirilor Pro TV au primit, pe surse, informatia conform careia Florin Salam a murit.

Din pacare, stirileprotv.ro a esuat in a verifica informatia si din alte surse, fapt care a condus la o regretabila greseala”, a precizat site-ul.

Mai mult despre: ,

Comentarii: