„Salata cu de toate”. Mihai Fifor candideaza in numele PSLC, o alianta menita sa ascunda sigla PSD

politica

Candidatilor PSD le este rusine de sigla PSD si inventeaza aliante locale cu partidele satelit pentru a parea ca vin din partea unor noi formatiuni. Un astfel de caz este al lui Miahi Fifor, fost ministru si secretar general al PSD.

Pesedistul Fifor va candida pentru Primaria Arad in numele PSLC. PSLC este o alianta cu ALDE si PNTCD, doua formatiuni fantomatice care se misca de patru ani in trena PSD.

”Platforma Social-Liberal Crestina (PSLC) este numele aliantei electorale pe care am semnat-o astazi cu liderii ALDE si PNTCD. O decizie pe care am luat-o in forul de conducere al PSD Arad, fiind sustinut de colegii mei, deputatul Florin Tripa – presedinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru – vicepresedinte PSD si presedintele organizatiei municipale a PSD Arad, Ilie Chesa”, a scris, marti, pe Facebook, Mihai Fifor, presedinte al PSD Arad.

Fifor a inventat si o sigla noua pentru afisele sale, astfel incat sa nu apara cei trei trandafiri ai PSD.

„O salata cu de toate! Au mai ramas cateva litere in alfabet, nu e pacat de ele?”, a comentat Viorela Pantis pe Facebook.

Dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea si infrangerea de la prezidentiale, mai multi lideri ai PSD au luat in calcul schimbarea denumirii partidului.

„Trebuie sa ne gandim si la acest aspect – culoarea, rebranduirea partidului sau vom face aliante. Deocamdata, e mai important sa nu mai fim izolati pe esichierul politic. Pentru ca noi, pe stanga, suntem izolati si ar trebui sa iesim din aceasta izolare, sa incepem sa facem aliante. (…) Personal, din punct de vedere al zonei aceasta, de Brasov, cred ca ar trebui si o regandire a culorii, nu stiu daca a numelui, pastrarea trandafirilor – pentru ca acestia reprezinta putere, forta. Dar, toate acestea dupa o buna analiza, puncte tari, puncte slabe, o verificare a impactului ”, a declarat seful PSD Brasov, Marius Dunca, in noiembrie 2019.

Mai mult despre:

Comentarii: