Salbaticie la Timisoara. Un barbat si-a batut concubina cu ciocanul in cap intr-o statie de autobuz

news

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a anuntat joi trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a unui barbat care si-a lovit concubina cu ciocanul in cap, de mai multe ori, intr-o statie de autobuz din oras.

Atacul a avut loc la 6 noiembrie, in jurul orei 22:10. Barbatul a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul pe concubina sa in zona capului si a mainii stangi.

Femeia s-a ales cu multiple traumatisme care au necesitat 45 de zile de ingrijire medicala.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului T.I., sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la violenta in familie, prevazuta de art.32 alin.1 raportat la art.199 alin.1 raportat la art.188 alin.1 C.pen..

Facem precizarea ca trimiterea in judecata reprezinta, conform prevederilor Codului de procedura penala, o etapa a procesului penal ce consta in finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta in vederea judecarii cauzei, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, au transmis reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: