De ce l-au saltat jandarmii cu forta pe Malin Bot. Cu cateva ore mai devreme a filmat palatul lui Liviu Dragnea din Teleorman – Video

news

Malin Bot a fost retinut cu forta, sambata, de jandarmi in timp ce se apropia de Piata Victoriei pentru a participa la protestul fata de tendintele autoritare ale PSD. Cu cateva ore mai devreme, el s-a aflat in Alexandria, unde a filmat palatul lui Liviu Dragnea.

In cursul dupa-amiezii de sambata, Malin Bot a plecat cu Grigore Cartianu si alti protestatari in Aexandria, Teleorman, unde au filmat palatul lui Liviu Dragnea. In fief-ul lui Dragnea, ei au stras semnaturi pentru initiativa „Fara penali in functii publice”. Un fost ofiter in trupele de graniceri, domiciliat in Alexandria, i-a povestit lui Malin Bot ca Dragnea urma sa fie arestat in anul 2000 pentru matrapazlacurile facute, insa a scapat pentru ca s-a inscris in PSD.

Sambata seara, cand se apropia de Piata Victoriei pentru a participa la protest, Malin Bot a fost luat pe sus de mai multi jandarmi si dus cu forta la o sectie de politie.

Bot a fost retinut timp de o ora in sectia de politie. La iesire, el a spus ca a fost acuzat ca a adus injurii jandarmilor si ca l-ar fi agresat pe unul dintre acestia. „Eu eram inconjurat de sapte jandarmi si mi-a spus ca iam spart nasul”, a declarat activistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: