„Saltimbancul parlamentului”. Rares Bogdan, replica pentru Nicolae Bacalbasa. Deputatul PSD s-a plans ca a fost „agresat”

politica

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa s-a plans, miercuri, intr-o declaratie de la tribuna Parlamentului, ca afost „agresat” la Realitatea TV de catre Rares Bogdan. Realizatorul Realitatea TV spune ca Bacalbasa este „saltimbancul parlamentului”.

„Actiunea impotriva postului Realitatea a fost tardiva, incompleta, si arata o protectie din partea CNA-ului asupra acestui post care este huliganic, subversiv si incearca sa loveasca in ordinea constitutionala din Romania. Acum cateva zile, la acest post, dl Rares Bogdan a indemnat public sa… ca de ce la Galati, intr-o emisiune de-a mea, cel cu care faceam emisiunea nu a luat scaunul sa-mi zdrobeasca capul sau sa imi zdrobeasca capul cu masa. Aceasta in conditiile in care, in ceea ce ma priveste, exista o cercetarea a procuraturii pentru agresiune. Am fost agresat pentru votul meu dupa ce am iesit din aceasta sala, in Parcul Izvor.

Se intarzie in mod inexplicabil de catre procuratura anchetarea acestui caz unde toate dovezile.. si cred ca, de fapt, problema esentiala e greseala uriasa care s-a facut in momentul in care a fost dezincriminata calomnia si agresiunea verbala in presa. La ora actuala ce se intampla in presa este extrem de grav…”, a declarat Bacalbasa.

In replica, Rares Bogdan a declarat ca Bacalbasa este „saltimbancul parlamentului”.

„Domnul Plesoianu, inainte de a vorbi, ma intreb daca a luat sau nu lumina de la Moscova sau de la reprezentantii Moscovei la Bucuresti. Ma intreb de asemenea daca domnul Bacalbasa si-a baut ceaiul la primele ore ale diminetii, daca nu, sa-i faca repede o doamna din Parlament un ceai, ca sa nu vedem si alte apucaturi mai periculoase decat cele de acum. Cele doua personaje absolut sinistre ale unui PSD, care la un moment dat mai avea si intelectuali printre ei, ar trebui sa se razboiasca cu propriul presedinte de partid, nu cu un jurnalist.

Ar trebui sa ceara sefului PSD socoteala pentru neindeplinirea programului electoral. Ma mir ca mai au tupeul sa scoata capul in lume dupa toate mizeriile pe care le fac pensionarilor, dupa toate cresterile de preturi la produsele de baza, la utilitati, la carburanti, care se regasesc exact in viata de zi cu zi a oamenilor care la un moment dat au sperat ca ei pot schimba ceva in tara asta. Mai mult de atat nu am ce sa raspund acestor personaje absolut marginale si marginalizate de propriul partid. Cei doi sunt saltimbancii Parlamentului. De obicei nu raspund unor astfel de personaje,” a reactionat Rares Bogdan.

Mai mult despre: ,


Comentarii: