Sambata a implinit 102 ani si este la fel de hotarat sa lupte impotriva „hotilor”. Sfaturile sibianului Emil Ghibu pentru a scapa tara de PSD

news

Sibianul Emil Ghibu s-a remarcat in timpul amplelor proteste din februarie 2017. De fiecare data cand protestatarii treceau prin fata locuintei sale, el iesea la balcon cu o pancarta pe care scria „La 101 ani scap tara de hotomani”. Emil Ghibu este ultimul descendent direct al lui Onisifor Ghibu.

Sambata, Emil Ghibu a implinit 102 ani. Langa el s-a aflat si nepoata sa, Laura Ghibu, care a venit din Suedia pentru a participa la proteste. Mintea sa este inca lucida si urmareste constant stirile, spune nepoata sa. „Vorbesc mereu cu el despre ce se intampla in tara. Oricand am nevoie de un sfat, pe bunicul il intreb, pentru ca e inca atat de lucid si stie clar ce e de facut”, spune Laura Ghibu, citata de Turnul Sfatului.

ghibu 2

De anul trecut s-au schimbat multe, spune Emil Ghibu. El spune ca trebuie gasit un conducator care sa faca un partid puternic in opozitie.

„Situatia aceasta de turma nu va mai face mare lucru. Trebuie sa va alegeti un conducator, o figura carismatica, sa va coagulati in jurul lui si sa il sustineti. Acum trebuie sa asteptam pana la noile alegeri si daca nimeni nu le sta in opozitie celor de la conducere, inseamna ca ne place asa, cum e acum. Cu manifestatiile astea de acum nu mai facem nimic. Trebuie sa apara un partid impotriva lor, ca sa putem lupta. Ca daca nu avem opozitie puternica pana la alegerile viitoare, inseamna ca astia-s buni, nu?”, spune sibianul.

Emil Ghibu considera ca cel mai important rol in schimbarea opiniei publice il are presa.

„Ziarele conteaza. Presa. Si ziarele pot sa constituie o opozitie. Ziarele au cel mai mare rol, pentru ca ele formeaza opinia publica. Sunt libere sa transmita ce vor, asa ca ar trebui sa transmita adevarul, sa arate care e adevarata fata a conducatorilor, sa arate realitatea, cum se fura in Romania. Asa, ziarele ar putea declanseze revolutia. Daca oamenii citesc adevarul in ziare cat mai mult si cat mai des, oamenii vor intelege in sfarsit si vor merge la vot. Vor vedea adevarul”, spune Emil.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: