Sandu Matei anunta ca are interdictie in Piata Victoriei chiar din partea organizatorilor protestului. El ameninta ca va intra cu forta

news

Sandu Matei, personaj foarte controversat al protestelor din Piata Victoriei, anunta ca organizatorii mitingului de astazi, 10 august, ii interzic sa participe la manifestatia din fata Guvernului. El ameninta ca va incerca sa intre cu forta.

„Am aflat oficial ca nu mi se va permite intrarea in Piata Victoriei la cererea organizatorilor catre jandarmerie. Lista cu persoanele interzise ar mai cuprinde 4 nume.

Acum 1 an dupa 8 ore de gaze excesive si interventia brutala a Jandarmeriei am avut puterea sa aprind FLACARA DEMOCRATIEI in mijlocul unei piete care arata ca dupa bombardament.

Maine voi veni in mars spre Piata Victoriei alaturi de copiii mei pt care sunt in strada de peste 900 zile, iar daca organizatorii nu isi retrag aceasta interdictie ticaloasa le vom arata puterea #rezist”, a scris Sandu Matei pe Facebook.

Sandu Matei a convocat un alt protest in fata MAI, de unde vrea apoi sa plece in mars spre Piata Victoriei.

Sandu Matei a devenit foarte cinoscut dupa ce a lovit un batran in fata sediului Guvernului. Cazul a fost intens folosit apoi de catre televiziunile aservite PSD pentru a denigra protestele din Piata Victoriei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: