Santaj mafiot pentru eliminarea lui Augustin Lazar. Dragnea il ameninta pe Toader cu cateva ore inainte de anuntarea rezultatului evaluarii

politica

Pretextand ca Tudorel Toader a ajuns subiect de dezbatere din cauza lui Calin Popescu Tariceanu, Dragnea a anuntat ca postul de ministru al Justitiei va fi discutat in CEX al PSD. Declaratia a fost facuta cu cateva ore inainte ca Toader sa anunte rezultatul evaluarii lui Augustin Lazar.

„Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, deci nu a fost subiect, a aparut din senin din partea colegilor de la ALDE sustinerea si ideea ca trebuie mentinut in guvern. Toti am ramas mirati, chiar i-am rugat sa nu mai aiba interventii despre Tudorel Toader pentru a nu avea probleme unde nu sunt. Rugamintile nu au fost ascultate si iar s-au produs aceste afirmatii ca trebuie mentinut. Inseamna ca se inventeaza o problema. Ministerul Justitiei e asumat de PSD. Nu am vrut sa avem o astfel de discutie, dar, din pacate, trebuie sa o avem. Imi pare rau ca s-a inventat o problema unde nu era, pe care trebuie sa o rezolvam”, a declarat Dragnea la finalul sedintei BPN al PSD.

Intrebata daca ia in calcul remanierea lui Toader, Dancila a declarat ca activitatea ministrului Justitiei este „evaluata”.

„Nu e vorba de cat sunt eu de multumita sau nemultumita, e vorba de sarcinile pe care le-a avut de indeplinit ca ministru al Justitiei. Voi analiza foaia de parcurs si pe urma voi expune in CEx si vom lua o decizie”, a spus premierul.

Tudorel Toader va anunta astazi, de la ora 18.00, ce a decis in cazul lui Augustin Lazar.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: