Santaj mizerabil al PSD: „Acceptati amnistia si gratierea si noi renuntam la recursul compensatoriu, sa nu mai iasa criminalii si violatorii”

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu propune sa se renunte la legea recursului compensatoriu, iar in schimb sa se dea amnistie si gratiere, pentru care „99% din Comitetul Executiv ar vota in orice moment”. El sustine ca prin aceasta cei condamnati pentru fapte de violenta nu vor mai fi eliberati.

Deputatul PSD sustine ca s-a consultat cu fosti procurori si judecatori, care i-ar fi spus ca prin gratiere si aministie nu ar scapa nicodata cei condamnati pentru crime, violuri sau talharii.

„Intentia PSD, cred ca 99% din Comitetul Executiv ar vota in orice moment acelasi lucru, a fost aceea de amnistie si gratiere, fapt care nu s-a intamplat. Prin amnistie si gratiere, tocmai ca ce facea? Elimina aceste personaje care au facut fapte cu violenta, proxeneti, violatori, criminali si asa mai departe si facea amnistie si gratiere numai pentru anumite fapte. Asta e diferenta intre amnistie si gratiere si recursul compensatoriu.

M-am consultat si eu cu oameni care au fost in sistemul asta, si fosti procurori si judecatori, si mi-au spus care e pozitia lor. Mi-au spus intr-o amnistie si gratiere, tu alegi faptele pe care sa le amnistiezi si gratiezi si niciodata nu gratiezi si amnistiezi faptele cu violenta, violul, criminali, talhari. Adica exact astia care au iesit. Asta era diferenta”, a declarat deputatul PSD, pentru Digi 24.

Catalin Radulescu este unul dintre cei mai inflacarati sustinatori ai liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: