Saormarul deputat PSD Solomon sta in locuinta ANL desi are si casa si apartament: „Voi sta acolo cat voi vrea eu. Nu o sa ma dea nimeni afara”

politica

Deputatul PSD Adrian Solomon continua sa ocupe o locuinta sociala obtinuta prin ANL desi mai detine inca un aparatment si o casa in Barlad. El a sustinut ca nu va pleca din locuita sociala, „voi sta acolo cat voi vrea eu”.

Consilierul local PNL Georgica Vulpe la intrebat pe Solomon daca daca e moral, ca deputat, sa pastreze locuinta ANL primita in Barlad in urma cu mai multi ani, in timpul administratiei fostului primar PSD Constantin Constantinescu, desi e coproprietar la un apartament si detine si o casa in cartierul Deal.

Adrian Solomon, celebru pentru scadalul provocat intr-o saormerie din Bucuresti, a raspuns agresiv, in stilul care l-a consacrat.

„Nu e un secret pentru nimeni ca stau la blocurile ANL de la Caramidarie din primavara lui 2004. Deci inainte sa fi ajuns vreo ceva la primarie. Si nu mi-a fost facut cadou de nimeni, ci am beneficiat de o repartitie, la fel ca toti tinerii care au stat acolo de la inceput, inca din august 2002.

In 2002 nu eram nici membru de partid, venisem din Franta de vreo luna si niste prieteni care stau tot acolo mi-au spus ca se depun dosare la primarie. Eram profesor la Colegiul «Codreanu». Mi-am depus dosarul si, surpriza, eram in primii o suta de beneficiari. Pentru ca, atunci, se construia blocul ANL de pe strada Lirei, multi dinaintea mea au renuntat, pentru ca voiau locuinta mai in oras, asa ca eu, mai amarat, m-am dus tocmai acolo si m-am indragostit de zona respectiva. Si voi sta acolo cat voi vrea eu. Nu o sa ma dai afara nici tu si nici altii, pentru ca stau acolo legal.

Desi voi ziceati inca din 2016 ca aveam vreo cinci vile pe Deal, n-am nicio vila. Este o casa in constructie, dar vor mai trece cativa ani pana va fi gata, iar pana atunci nu o sa stau cu soacra-mea. In declaratia mea de avere, se mentioneaza ca sotia mea este coproprietar la un apartament, nu eu.

Daca ati sti macar ceva din Dreptul Civil, ati vedea ca, la mostenire, pe «de cuius» il mosteneste numai copilul sau, nu si ginerica. Asadar, nu am treaba eu cu mostenirea sotiei. Poate fiica mea sa aiba, la un moment dat, treaba cu mostenirea sotiei mele”, a raspuns deputatul Adrian Solomon, citat de Monitorul de Vaslui.

Mai mult despre:

Comentarii: